<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® DREAMZzz - Mateo si Robotul Z-Blob (71454)

104,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 6 mai - joi, 9 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00071454_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017419244
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO DREAMZzz
  • Interese: Fantezie, Roboti
  • Varsta recomandata: 7 - 8 ani, 8 - 9 ani, 8 ani +, 9 - 10 ani, 10 - 11 ani, 11 - 12 ani
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 26 x 5 x 19 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.30 kg

Copiii il pot ajuta pe Z-Blob sa-l salveze pe Jayden din ghearele unui monstru de cosmar cu acest set de constructie LEGO® DREAMZzz™ pentru copiii de 7+ ani.

Un monstru de cosmar l-a rapit pe Jayden in timp ce dormea, iar tu trebuie sa-l ajuti pe Mateo sa-l salveze. Din fericire, Mateo si-a faurit in vis versiunea de robot impunator a tovarasului sau Z-Blob, care sa-l ajute sa infrunte raufacatorul. Alege sa-l echipezi pe Z-Blob cu explozoare pentru a ataca frontal cosmarul sau cu un rucsac cu propulsie pentru a merge pe urmele monstrului.

Lasa-i pe copiii de 7+ ani sa fie captivati de lumea viselor cu jucaria de constructie LEGO® DREAMZzz™ Mateo si Robotul Z-Blob (71454). Bazat pe actiunea din serialul TV DREAMZzz, acest set le da ocazia copiilor sa-l transforme pe Z-Blob intr-un robot spectaculos pentru a-l ajuta pe Mateo sa-l salveze pe Jayden, care a fost rapit de un monstru de cosmar. 1 set, 2 moduri de a construi Masivul robot Z-Blob are trunchiul, bratele si picioarele articulate. Accesoriile incluse in set dezlantuie imaginatia copiilor si dubleaza distractia, cei mici putandu-le folosi pentru a-l echipa pe Z-Blob cu explozoare manuale si de umar sau cu un rucsac cu propulsie si o casca. Minifigurinele dau viata actiunii Setul include minifigurinele detaliate reprezentandu-i pe Mateo si Jayden. Accesoriile lor includ o curea, un creion-baston si o clepsidra, care sunt importante pentru personajele lor din serialul TV.

Numarul pieselor din cutie: 237
Numarul minifigurinelor din set: 2
Varsta recomandata: 7 ani +

Seturile LEGO® DREAMZzz™ incurajeaza copiii sa dea frau liber imaginatiei si sa exploateze puterea viselor ca niciodata pana acum. Aceste seturi de constructie inovatoare, inspirate de personaje si povesti din serialul TV de succes LEGO DREAMZzz, folosesc instructiuni bazate pe povesti care ii introduc pe copii in miezul actiunii si le ofera libertatea de a crea orice creaturi si vehicule fantastice isi pot imagina.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.