<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Dreamzzz - Turnul lui Mos Ene (71477)

469,99 lei
Ridica din magazin
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

mar, 7 mai - vin, 10 mai

Livrare in locker

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00071477_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Sau plateste prin:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017584232
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO DREAMZzz
  • Interese: Cladiri, Fantezie
  • Varsta recomandata: 9 - 10 ani, 10 - 11 ani, 11 - 12 ani
  • Pentru: Fete
  • Dimensiuni produs ambalat: 36 x 38 x 8 cm
  • Greutate produs ambalat: 1.22 kg

Copiii creativi ajuta la apararea Turnului lui Mos Ene de Vrajitoarea din Never intr-un set de constructie LEGO® DREAMZzz™ cu 3 minifigurine care reprezinta un cadou unic.

Ajuta-ti eroii preferati sa protejeze Turnul lui Mos Ene de malefica Vrajitoare din Never cu acest minunat set de constructie LEGO® DREAMZzz™, in care vei regasi personajele Izzie, Mateo, Logan si Sneak. Cu 2 optiuni grozave de constructie, poti alege sa transformi setul intr-un turn elegant sau intr-o fortareata impunatoare. Ambele optiuni de constructie includ accesorii atractive, intre care o carte magica, un raft cu potiuni si un paianjen.

Ofera ocazia copiilor de 9+ ani sa descopere Turnul lui Mos Ene cu acest set LEGO® DREAMZzz™ (71477). Bazat pe fascinantul serial TV, acest set de constructie permite copiilor sa ajute figurinele eroi sa apere casa magica a lui Mos Ene de malefica Vrajitoare din Never si de minionul sau Sneak. Aceasta jucarie fantezista incurajeaza copiii sa-si lase libera imaginatia oferindu-le 2 optiuni de constructie. Copiii pot alege s-o transforme intr-o fortareata impunatoare sau intr-un turn elegant. In modul fortareata, modelul are un tun in forma de clepsidra, iar in modul turn, modelul are un varf rotitor. Ambele optiuni de constructie includ accesorii interesante precum un rastel de arme, un raft cu potiuni si o carte magica, plus figurine animale fantastice, intre care o pasare si un paianjen articulate. Izzie, Mateo, Logan, Mos Ene si ticaloasa Vrajitoare din Never, plus o figurina reprezentandu-l pe Sneak, dau viata setului de joc, iar copiii isi pot construi propriul turn din vis.

Numarul pieselor din cutie: 723
Numarul minifigurinelor din set: 5

Seturile LEGO® DREAMZzz™ incurajeaza copiii sa dea frau liber imaginatiei si sa exploateze puterea viselor ca niciodata pana acum. Aceste seturi de constructie inovatoare, inspirate de personaje si povesti din serialul TV de succes LEGO DREAMZzz, folosesc instructiuni bazate pe povesti care ii introduc pe copii in miezul actiunii si le ofera libertatea de a crea orice creaturi si vehicule fantastice isi pot imagina.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.