<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Duplo My First - Morcov care creste (10981)

49,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

vin, 19 apr - lun, 22 apr

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: T01010981_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017416151
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO DUPLO
  • Interese: Interactive
  • Varsta recomandata: 1 - 2 ani, 2 - 3 ani
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 21 x 10 x 20 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.28 kg

Acest set de constructie colorat cu morcov perfectioneaza abilitatile de stivuire ale celor mici si ii invata ce au nevoie plantele pentru a creste.

Hraneste imaginatia copiilor cu acest set de stivuire distractiv si invata-i despre stilul de viata sanatos si despre cum cresc plantele. Cei mici isi vor planta propriul morcov si-l vor urmari cum creste cand este expus la conditiile meteo optime si cand este udat cu stropitoarea. Morcovul are caramizi mari si viu colorate, fiind usor de construit si reconstruit pe parcursul multor ore de distractie cu stivuire si slefuire a abilitatilor.

Copiii mici vor petrece momente distractive invatand despre stilul de viata sanatos si despre cum cresc plantele cu jucaria educativa LEGO® DUPLO® Primul meu morcov care creste (10981). Acest set colorat este conceput sa-i initieze cu blandete pe micutii de 18 luni si mai mari in stilul de viata independent prin ingrijirea morcovului si stivuirea caramizilor pentru a face morcovul sa creasca. Lasa-i pe prescolari sa preia controlul asupra conditiilor meteo cu caramizile de soare si nori de ploaie, oferind astfel plantei cele necesare pentru a prospera. Daca planta are nevoie de putin ajutor pentru a creste, copiii o pot uda cu stropitoarea. Dupa figura uimita a morcovului, probabil ca apa a fost rece! Jucarii educative care fac din invatare o distractie Toate jucariile LEGO DUPLO sunt concepute de experti pentru a include povesti distractive, culori vii, personaje captivante si multe detalii care incurajeaza joaca fantezista si dezvoltarea abilitatilor timpurii.

Numarul pieselor din cutie: 11
Varsta recomandata: 18 luni +

LEGO® DUPLO® sunt seturi destinate micutilor. Piesele sunt mai mari, astfel ca nu exista riscul de inghitire al acestora. Specialistii recomanda achizitionarea de catre parinti a seturilor LEGO® DUPLO® pentru ca dezvolta imaginatia si creativitatea micutilor, ii ajuta la dezvoltarea coordonarii mana – ochi si sunt distractive pentru micuti.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.