<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Duplo My First - Piata de produse bio (10983)

149,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 22 apr - mar, 23 apr
Cod: T01010983_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017416977
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO DUPLO
  • Interese: Interactive
  • Varsta recomandata: 1 - 2 ani, 2 - 3 ani
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 39 x 10 x 27 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.81 kg

Copiii de 18 luni si mai mari isi imagineaza ca cumpara fructe si legume si-si exerseaza abilitatile de echilibrare cu aceasta piata agricola de jucarie.

Du-ti copilasul la piata ca sa se distreze jucandu-se de-a cumparaturile. Acest set colorat le permite micutilor sa aleaga alimente sanatoase, sa le cantareasca pe cantar si sa le duca acasa in punga. In timp ce se joaca, copiii isi exploreaza exprimarea de sine, isi perfectioneaza abilitatile de echilibrare si incep sa recunoasca numerele.

Initiaza-i pe cei mici in joaca de-a cumparaturile cu jucaria LEGO® DUPLO® Prima mea piata de produse bio (10983). Aceasta simpatica piata agricola le permite copiilor sa recreeze lumea reala atunci cand cantaresc produsele pe cantar, platesc cu monede diferite sume si isi transporta alimentele acasa intr-o punga textila adorabila. Jucarii educative care pun distractia in prim-plan Copiii invata despre echilibru atunci cand stivuiesc ridichea, capsuna, lamaia si pepenele. Toate seturile LEGO DUPLO sunt concepute pentru a dezvolta exprimarea de sine. In acesta, fiecare piesa reprezentand un aliment are o expresie diferita pentru ca joaca creativa sa prinda viata. Jucarii educative interactive pentru copii mici Jucariile LEGO DUPLO asaza distractia fara limite, exprimarea de sine si invatarea vesela in mainile copiilor. Acest set incurajeaza joaca interactiva intre micuti si adulti, care joaca rolurile unui vanzator de fructe si legume si unui cumparator. Seturile DUPLO ofera ocazia parintilor si copiilor sa impartaseasca etape de dezvoltare pretioase pe masura ce construiesc si se joaca impreuna.

Numarul pieselor din cutie: 40
Varsta recomandata: 18 luni +

LEGO® DUPLO® sunt seturi destinate micutilor. Piesele sunt mai mari, astfel ca nu exista riscul de inghitire al acestora. Specialistii recomanda achizitionarea de catre parinti a seturilor LEGO® DUPLO® pentru ca dezvolta imaginatia si creativitatea micutilor, ii ajuta la dezvoltarea coordonarii mana – ochi si sunt distractive pentru micuti.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.