<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Duplo - Oameni construibili cu emotii mari (10423)

-20%
231,99 lei 289,99 lei (Reducere 58 lei)
Ridica din magazin
Valabilitate promotie:
15 apr 2024 - 06 mai 2024
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00010423_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017583785
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO DUPLO
  • Interese: Caramizi variate
  • Varsta recomandata: 3 - 4 ani, 4 - 5 ani
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 38 x 36 x 12 cm
  • Greutate produs ambalat: 1.25 kg

Jucarie LEGO® DUPLO® personalizabila care permite prescolarilor sa-si interpreteze emotiile si sa invete ca, in ciuda diferentelor dintre ei, oamenii sunt minunati!

Incurajeaza creativitatea celor mici si ajuta-i sa-si exploreze emotiile cu setul LEGO® DUPLO® Orasul meu Oameni construibili cu emotii mari. Prescolarii construiesc si reconstruiesc cele 5 personaje pentru a reflecta lumea diversa pe care o observa in jurul lor. Setul include o varietate de caramizi si piese colorate pentru ca cei mici sa construiasca personaje fascinante, iar cele 10 fete expresive ii ajuta sa exprime sentimentele acestora.

Umple de creativitate momentele de joaca ale copiilor de 3+ ani cu setul LEGO® DUPLO® Orasul meu Oameni construibili cu emotii mari (10423). Copiii curiosi stiu ca oamenii au diferite forme si dimensiuni, iar aceasta jucarie despre prietenie ii ajuta sa inteleaga ca, desi toti aratam foarte diferit unul de altul, putem fi prieteni. Aceasta jucarie personalizabila contine 71 de caramizi si piese pentru a construi 5 personaje, precum si 5 caramizi reprezentand peruci si 1 baza cu roti. Imaginatia copiilor isi ia zborul pe cand combina trunchiurile, picioarele, fetele si parul pentru a crea o varietate nesfarsita de personaje prietenoase. Cu 10 caramizi reprezentand fete diferite, copiii pot exprima cum se simt personajele lor si descrie ce semnificatie au acele expresii. Setul ofera totodata adultilor ocazia perfecta de a le vorbi copiilor despre cat de minunat de diferiti sunt oamenii. Aceasta jucarie de constructie contine caramizi colorate in forme interesante, care invita degetelele copiilor sa le exploreze si stimuleaza creativitatea libera a acestora.

Numarul pieselor din cutie: 71

LEGO® DUPLO® sunt seturi destinate micutilor. Piesele sunt mai mari, astfel ca nu exista riscul de inghitire al acestora. Specialistii recomanda achizitionarea de catre parinti a seturilor LEGO® DUPLO® pentru ca dezvolta imaginatia si creativitatea micutilor, ii ajuta la dezvoltarea coordonarii mana ochi si sunt distractive pentru micuti.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.