<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

Lego® Duplo - Rutine zilnice: Mesele si somnul (10414)

159,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai
Cod: N01010414_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017583242
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO DUPLO
  • Interese: Caramizi variate
  • Varsta recomandata: 2 - 3 ani, 3 - 4 ani
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 39 x 27 x 10 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.74 kg

Primele mele rutine zilnice: Mesele si somnul este o jucarie pentru prescolari cu 4 animale DUPLO® care sa-i ajute pe micuti sa-si exploreze sentimentele cu privire la orele de masa si de somn.

LEGO® DUPLO® Primele mele rutine zilnice: Mesele si somnul il ajuta pe micutul tau sa inteleaga importanta obiceiurilor zilnice. Aceasta jucarie educativa colorata contine 2 familii de animale (o pisica si puii ei si un urs cu puiul sau) care se hranesc si se pregatesc sa mearga la culcare. Fiecare pui de animal are o expresie de fericire si alta de nemultumire pentru a-i ajuta pe prescolari sa-si exprime sentimentele cu privire la aceste activitati.

Ajuta-i pe cei mici sa-si exploreze sentimentele cu jucaria LEGO® DUPLO® Primele mele rutine zilnice: Mesele si somnul (10414). Aceasta jucarie distractiva si interactiva pentru prescolari de 18 luni si mai mari contine 4 animale simpatice.
Orele de somn si de masa pot fi evenimente emotionante pentru cei mici, dar aceasta jucarie pentru educatia timpurie le permite sa exprime cum se simt in timpul acestor activitati. Setul include 2 familii de animale simpatice, ambele incluzand un adult si un pui. Figurinele pui de pisica si pui de urs au fete din caramizi cu 2 expresii –una de fericire, cealalta de tristete – ajutandu-i pe micutii care nu vorbesc inca sa exprime ceea ce simt.
Seturile LEGO DUPLO sunt o modalitate grozava de a invata prin joaca. In timpul jocului interactiv pe roluri, parintii pot folosi figurinele pentru a explica celor mici importanta unei rutine. Copiii dezvolta abilitati motorii fine pe masura ce asambleaza caramizile colorate si construiesc 2 casute. Fiecare rutina are un cod de culoare pentru a simplifica procesul de constructie.

Numarul pieselor din cutie: 28

LEGO® DUPLO® sunt seturi destinate micutilor. Piesele sunt mai mari, astfel ca nu exista riscul de inghitire al acestora. Specialistii recomanda achizitionarea de catre parinti a seturilor LEGO® DUPLO® pentru ca dezvolta imaginatia si creativitatea micutilor, ii ajuta la dezvoltarea coordonarii mana – ochi si sunt distractive pentru micuti.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.