<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Friends - Masina pentru toaletarea cainilor (42635)

Nou
49,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

joi, 4 iul - vin, 5 iul

Livrare in easybox: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00042635_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017588841
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Friends
  • Interese: Vehicule
  • Varsta recomandata: 4 - 5 ani, 5 - 6 ani, 6 - 7 ani
  • Pentru: Fete
  • Dimensiuni produs ambalat: 14 x 12 x 6 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.12 kg

Setul cu vehicul LEGO® Friends Masina pentru toaletarea cainilor (42635) este o idee grozava de cadou pentru copiii de 4+ ani care adora jucariile pe tema ingrijirii animalelor. Fetele si baietii au parte de multe ore de joaca fantezista cu cele 2 minipapusi, 2 figurine caini, o masina construibila, o piscina si multe accesorii pentru ingrijirea animalelor de companie.
Micii iubitori de animale se pot distra de minune ajutandu-le pe Paisley si Nova sa spele si sa toaleteze 2 catelusi, Pickle si Juno. Vor adora sa-i puna pe catei in piscina pentru o baie. Foloseste samponul si periile pentru a-i face pe catei sa arate excelent. Pickle adora sa aiba balonase pe nas! Odata ce cainii sunt curati, pune accesoriile inapoi in masina si condu catre urmatorul client.

Seturile cu jucarii LEGO 4+ sunt concepute pentru a oferi copiilor o experienta de constructie rapida si distractiva. Includ o utila caramida pentru incepatori, o baza solida pe care copiii pot crea scena. Foloseste aplicatia LEGO Builder ca sa te ghideze pe tine si pe copilul tau in aventura intuitiva de constructie, pe parcursul careia poti apropia si roti modelele in 3D, salva seturi si monitoriza propriul progres.

Ia uite! Acesti doi catelusi au nevoie de o baie! Sa folosim Masina pentru toaletarea cainilor pentru a-i spala! Masina are tot ce au nevoie Paisley si Nova pentru a-i face pe catei sa arate excelent. Cainii adora sa se balaceasca in piscina. Paisley il dichiseste pe Juno, iar Nova il curata pe Pickle. Vezi balonasele de pe nasul lui Pickle?

Numarul pieselor din cutie: 60
Numarul minifigurinelor din set: 2

Seturile de constructie LEGO® Friends sunt destinate fetelor. Povestea acestora este vesela, este despre prietenie si despre despre iubirea fata de aproape. Cu jocurile LEGO® Friends , cei mici sa se joace cu drag, creaza amintiri si invata ca viata e frumoasa. Piesa cu piesa, ea se aseaza la un moment dat asa cum trebuie sa fie.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.