<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Friends - Staul pentru vitelul lui Autumn (42607)

49,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00042607_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017589299
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Friends
  • Interese: Animale, Cladiri
  • Varsta recomandata: 5 - 6 ani, 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 - 9 ani
  • Pentru: Fete
  • Dimensiuni produs ambalat: 20 x 15 x 5 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.12 kg

O jucarie de constructie LEGO® Friends creativa, conceputa pentru copiii care adora joaca pe roluri si animalele. Setul include minipapusile Autumn si Leo, un vitel, un iepuras si accesorii.

Autumn l-a invitat pe Leo sa-l cunoasca pe noul ei vitel. Ia uite! Cel mai bun prieten al vitelului, un pui de iepuras, s-a apropiat topaind. Adora sa fie plimbat pe spinarea vitelului. Leo si Autumn spala si perie vitelul si culeg un morcov pentru iepuras. Apoi culeg flori pentru a impodobi animalele si pentru a se impodobi pe ei insisi, iar ulterior pregatesc o zona confortabila de dormit pentru prietenii lor necuvantatori.

Joaca creativa este foarte amuzanta cu jucaria LEGO® Friends Staul pentru vitelul lui Autumn (42607), conceputa pentru fete, baieti si copii de 5 ani si mai mari. Copiii care adora animalele de ferma se vor bucura de aventuri cu joaca pe roluri in care spala si perie vitelul si culeg un morcov pentru iepuras. Setul include figurinele minipapusi Autumn si Leo pentru a inspira joaca pe tema prieteniei. Staulul are usi care se deschid, iar constructia alaturata are o perie rotativa. Accesoriile pentru ingrijirea animalelor includ o perie, o galeata, un sapun, o stropitoare, fan si o troaca pentru hrana. Setul mai include si flori pentru a decora personajele. Exista si mici insecte pe care cei mici sa le descopere, intre care o albina, un fluture si gargarite. Setul poate fi un cadou grozav pentru fete, baieti si copii de 5 ani si mai mari. Acest set cu animale de ferma este insotit de aplicatia LEGO Builder pentru o aventura de constructie usoara si intuitiva. Copiii pot mari si roti modelele in 3D, pot salva seturi si isi pot monitoriza progresul.

Numarul pieselor din cutie: 79
Numarul minifigurinelor din set: 2

Seturile de constructie LEGO® Friends sunt destinate fetelor. Povestea acestora este vesela, este despre prietenie si despre despre iubirea fata de aproape. Cu jocurile LEGO® Friends, cei mici sa se joace cu drag, creaza amintiri si invata ca viata e frumoasa. Piesa cu piesa, ea se aseaza la un moment dat asa cum trebuie sa fie.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.