<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Gabbys Dollhouse - Barca cu spa a lui Gabby si a Pisirenei (10786)

104,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00010786_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017424101
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Gabbys Dollhouse
  • Interese: Animale, Casute
  • Varsta recomandata: 4 - 5 ani, 5 - 6 ani, 6 - 7 ani, 7 - 8 ani
  • Pentru: Fete
  • Dimensiuni produs ambalat: 26 x 6 x 14 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.26 kg

Aventuri pe mare cu Gabby si o schimbare de look la salonul spa al Pisirenei pentru fanii productiei DreamWorks Casa de papusi a lui Gabby de 4 ani si mai mari. 

Porneste intr-o calatorie cu barca la bordul SS Pisirena, unde se afla o piscina relaxanta si un tobogan care coboara in mare. Navigheaza pana la spa-ul de pe plaja, unde Pisirena o rasfata pe Gabby cu potiunile sale speciale si cu o coafura cu totul noua. 

LEGO® Barca cu spa a lui Gabby si a Pisirenei (10786) pentru copii de 4+ ani inseamna distractie alaturi de prieteni, lookuri interesante si tratamente de lux. Fanii productiei DreamWorks Casa de papusi a lui Gabby nu au cum sa nu adore acest set de joc incantator. O excursie cu barca la un salon spa Copiii care indragesc barcile de jucarie, schimbarile de look si joaca creativa vor fi inspirati sa exploreze nelimitate aventuri fanteziste cu acest set de joc cu multe fatete. Setul include o figurina minipapusa Gabby, o figurina Pisirena, o barca construibila si un salon spa, plus o multime de accesorii, incluzand ochelari de soare, o vesta de salvare, o oglinda, o perie, produse pentru par si o peruca suplimentara pentru Gabby. Exista si un ghid de constructie sub forma de poveste ilustrata colorat, in vreme ce aplicatia digitala LEGO Builder ofera instrumente intuitive de apropiere si rotire. Cu o caramida pentru incepatori reprezentand o barca, constructia distractiva poate incepe imediat. Distractie pentru familii Seturile 4+ ofera modul perfect pentru adulti sa se distreze construind si jucandu-se alaturi de micuti. 

Numarul pieselor din cutie: 88
Numarul minifigurinelor din set: 1
Varsta recomandata: 4 ani +

Descopera povestea fascinanta a aventurilor lui Gabby, Panda-Mat si a prietenilor sai, alaturi de jucariile si seturile de joaca din colectia LEGO® Casa de papusi a lui Gabby. Fiecare zi aduce o surpriza noua, iar copiii cu varsta peste 4 ani pot aduce aceasta magie in lumea lor dincolo de ecran! Urechile magice ale lui Gabby o calauzesc in minunata sa casa de papusi, unde isi intalneste simpaticii prieteni pisoi si pornesc impreuna in aventuri pline de surprize.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.