<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Harry Potter - Bannerul Casei Hufflepuff (76412)

179,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N01076412_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017413167
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Harry Potter
  • Interese: Cinema
  • Varsta recomandata: 9 - 10 ani, 10 - 12 ani, 12 ani +, 14 ani +
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 20 x 27 x 7 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.43 kg

Construieste, etaleaza si joaca-te cu Bannerul Casei Hufflepuff™, care se deschide pentru a dezvalui o replica fermecatoare din caramizi LEGO® a cancelariei Hufflepuff.

Adu un omagiu Casei Hufflepuff™ cu acest banner fantastic! Agata-l pe perete ca sa etalezi blazonul Hufflepuff sau deschide-l pentru aventuri in cancelaria plina cu plante alaturi de Cedric Diggory, Susan Bones si Hannah Abbott. Savureaza preparate delicioase de pe masa. Gaseste pe raft pocalul magic al casei Hufflepuff. Fii atent la matraguna care tot apare si dispare afara. Dar ai grija: Niffler fura monede!

Copiii isi pot exprima personalitatea si pasiunea cu setul LEGO® Harry Potter™ Bannerul Casei Hufflepuff™ (76412). Include o placuta tiparita cu blazonul Hufflepuff si o agatatoare pentru a-l expune pe perete. Bannerul din caramizi se deschide pentru a dezvalui o replica detaliata a cancelariei Hufflepuff plina cu plante, cu pocalul Hufflepuff, un dovleac, un scrin construibil si o masa plina cu diverse preparate. Un panou lenticular glisant creeaza efecte 3D magice, precum o matraguna care apare si dispare dupa o perdea si un Niffler care fura monede din spatele unui butoi. Setul mai include si minifigurinele Cedric Diggory, Susan Bones si Hannah Abbott, cu accesorii. Usor de transportat Conceput pentru depozitare usoara si portabilitate, acest set este un cadou grozav pentru copiii de 9 ani si mai mari si este unul din 4 bannere de colectie ale caselor Hogwarts™. LEGO Builder Copiii se vor bucura de o aventura de constructie intuitiva cu aplicatia LEGO Builder. In aplicatie, pot apropia si roti modelele in 3D, pot salva seturi si isi pot monitoriza progresul.

Numarul pieselor din cutie: 313
Numarul minifigurinelor incluse: 3
Varsta recomandata: 9 ani +

Vrajitorii se ascund printre noi! Gaseste-i pe Harry Potter, Ron Weasly, Hermione Granger si Hagrid in seturile LEGO® Harry Potter™ si descopera misterele castelului Hogwarts, infricosatoarea Padure Interzisa si creaturi nemaiintalnite. Invata cum sa te aperi de artele intunecate de la cei mai puternici vrajitori precum Dumbledore si joaca in meciurile palpitante de Quidditch pentru a aduce puncte casei tale! 

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.