<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Harry Potter - Urlet in noapte si Whomping Willow™ (76407)

Produs exclusiv online
499,99 lei
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

lun, 22 apr - mar, 23 apr
Cod: N00076407_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Sau plateste prin:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017189987
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Harry Potter
  • Interese: Cinema
  • Varsta recomandata: 9 - 10 ani, 10 - 11 ani, 10 - 12 ani, 12 ani +
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 7 x 48 x 29 cm
  • Greutate produs ambalat: 1.15 kg

Actiune Harry Potter™ cu o multime de dotari, 2 locatii clasice din filme, minifigurine emblematice si aventuri magice nesfarsite.

Treci printr-un pasaj secret pentru a ajunge la Urlet in noapte si salveaza-l pe Ron; Salcia batausa se indoaie si o ridica pe Hermione; Harry incearca sa-si salveze prietenul; e luna plina, iar asta inseamna ca Lupin se transforma intr-un varcolac... Recreeaza scenele uimitoare din Harry Potter™ si Prizonierul Azkaban™ si impartaseste noi aventuri magice si nesfarsite cu Harry, Ron, Hermione, Sirius Black™, Peter Pettigrew si Remus Lupin.

Ghideaza fanii Harry Potter™ de 9+ ani in miezul actiunii magice, cu setul LEGO® Harry Potter Urlet in noapte si Whomping Willow™ (76407). 2 locatii emblematice in 1 set Aceasta jucarie plina de activitati reuneste 2 dintre cele mai populare locatii din filmele Harry Potter: Urlet in noapte si Salcia batausa. Micii vrajitori, vrajitoare si incuiati pot recrea mai multe scene din Harry Potter and the Prisoner of Azkaban™ si pot impartasi noi aventuri nesfarsite cu 6 minifigurine emblematice: Harry Potter, Hermione Granger™, Ron Weasley™, Sirius Black™, Peter Pettigrew si Remus Lupin. Setul este plin de dotari fascinante. De exemplu, Salcia batausa se invarte, iar ramurile sale se indoaie pentru a lovi minifigurinele si a le ridica. Profesorul Lupin se transforma intr-un varcolac cand luna stralucitoare apare din spatele norilor. Magia continua cu aplicatia gratuita LEGO Instructiuni de constructie, care permite copiilor sa mareasca si sa roteasca modelul pe masura ce construiesc.

Numarul pieselor din cutie: 777
Numarul minifigurinelor din set: 6
Varsta recomandata: 9 ani +

Vrajitorii se ascund printre noi! Gaseste-i pe Harry Potter, Ron Weasly, Hermione Granger si Hagrid in seturile LEGO® Harry Potter™ si descopera misterele castelului Hogwarts, infricosatoarea Padure Interzisa si creaturi nemaiintalnite. Invata cum sa te aperi de artele intunecate de la cei mai puternici vrajitori precum Dumbledore si joaca in meciurile palpitante de Quidditch pentru a aduce puncte casei tale!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.