<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

Lego® Icons - Dune Atreides Royal Ornithopter (10327)

Nou
849,99 lei
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

mie, 8 mai - sâm, 11 mai
Cod: N00010327_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Sau plateste prin:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017583471
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Icons
  • Interese: Cinema, Supereroi, Vehicule
  • Varsta recomandata: 18 ani +
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 46 x 29 x 12 cm
  • Greutate produs ambalat: 1.78 kg

Daruieste unui cinefil setul de constructie LEGO® Icons Dune Atreides Royal Ornithopter pentru adulti, care include 8 personaje emblematice din film.

Porneste intr-o calatorie creativa cu setul pentru adulti de calitate superioara LEGO® Icons Dune Atreides Royal Ornithopter. Construieste o replica detaliata a emblematicului aparat de zbor, asa cum apare el in filmul Dune din 2021, cu aripi rabatabile si tren de aterizare retractabil. Acest set este o piesa decorativa extraordinara acasa sau la birou si include 8 personaje minifigurina pentru crearea de scene memorabile din film.

Iata o idee excelenta de cadou pentru fanii filmului Dune: setul de constructie pentru adulti LEGO® Icons Dune Atreides Royal Ornithopter (10327). Ofera un rasfat cinefilului tau preferat sau ofera-ti tie momente de calitate pentru a construi o replica detaliata a legendarului aparat de zbor al Casei Atreides.
Aceasta replica de calitate superioara include aripi rabatabile, tren de aterizare functional si un cockpit care se deschide. Setul mai include si 8 personaje emblematice din film: Paul Atreides, Lady Jessica, Gurney Halleck, Chani, Leto Atreides, Liet Kynes, Duncan Idaho si baronul Harkonnen in pelerina sa lunga.
Descopera un spatiu pentru relaxare cu gama incitanta de seturi de constructie LEGO, concepute special pentru adulti. Aplicatia LEGO Builder contine o versiune digitala a instructiunilor de constructie incluse in acest set.

Numarul pieselor din cutie: 1369
Numarul minifigurinelor din set: 8

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.