<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Icons - Masina timpului Inapoi in viitor (10300)

Produs exclusiv online
Stoc Epuizat
Cod: LG10300_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017153186
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Icons
  • Interese: Cinema
  • Varsta recomandata: 18 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 48 x 12 x 29 cm
  • Greutate produs ambalat: 2.30 kg

Pregateste-te sa construiesti omagiul suprem adus unei embleme cinematografice cu acest kit de constructie LEGO® Masina timpului Inapoi in viitor pentru adulti. Focalizeaza-ti atentia cu o constructie LEGO practica, in timp ce construiesti toate detaliile autentice ale legendarei masini, putand alege intre 3 versiuni: cate una pentru fiecare film al trilogiei. Dupa ce il construiesti, acest model va fi exponatul perfect pentru casa sau birou.

Fani ai filmului Inapoi in viitor, avem proiectul suprem pentru voi: kitul de constructie a modelului LEGO® Masina timpului Inapoi in viitor (10300) pentru adulti. Urmeaza-ti pasiunea pentru una dintre cele mai iubite trilogii cinematografice din lume, construind 1 dintre cele 3 versiuni ale masinii ce calatoreste in timp. Acorda atentie detaliilorDoc si Marty au calatorit cu 140 km pe ora, dar tu poti construi fara graba toate detaliile impresionante ale acestui set. Dotarile autentice includ usile functionale cu deschidere pe verticala, anvelopele care se rabateaza pentru modul de zbor, condensatorul de flux care se lumineaza, datele tiparite pe tabloul de bord si capota care se deschide, plus un scut planor si numerele de inmatriculare interschimbabile. Cu minifigurinele Doc si Marty, acest model este o piesa perfecta pe care o poti expune pentru a omagia filmul preferat. Bine ai venit in zona taPetrece momente placute cu seturile LEGO de modele premium construibile pentru adulti. Acest set este cel mai recent dintr-o serie de masini LEGO din filme. Este un proiect captivant pentru tine sau o idee de cadou de top pentru oricine iubeste suvenirurile din filmele Inapoi in viitor.

Numarul pieselor din cutie: 1868
Numarul minifigurinelor din set: 2
Varsta recomandata: 18 ani +

Seturile LEGO® Icons sunt printre cele mai mari si mai complexe seturi care au existat vreodata! Fie ca sunt cladiri modulare atent decorate sau masini ultra realistice, monumente istorice sau pur si simplu scene frumoase din viata de zi cu zi, LEGO® Icons este expresia suprema a artei si a tehnicilor de construire cu piese LEGO®!
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.