<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

Lego® Icons - Pescaras (10331)

259,99 lei
Ridica din magazin
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

lun, 29 apr - vin, 3 mai
Cod: N00010331_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017599564
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Icons
  • Interese: Animale
  • Varsta recomandata: 18 ani +
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 39 x 27 x 6 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.82 kg

Creeaza un exponat captivant pentru casa sau biroul tau cu setul de constructie LEGO® Icons Pescaras, cu decoratiune interioara pentru adulti.

Lanseaza-te intr-un proiect de constructie captivant cu setul LEGO® Icons Pescaras pentru adulti. Creeaza un model LEGO al maiestuosului pescaras, cunoscut pentru penajul sau impresionant si abilitatile de vanatoare remarcabile. Aceasta interpretare LEGO prezinta infatiseaza pescarasul iesind din apa cu prada sa. Savureaza bucuria de a construi, apoi etaleaza-ti creatia superba pentru a-ti reaminti de minunile naturii.

Creeaza o piesa centrala impresionanta pentru casa sau biroul tau cu acest set de constructie cu decoratiune interioara pentru adulti. Setul LEGO® Icons Pescaras (10331) constituie un cadou minunat pentru ornitofili si un proiect captivant pentru constructorii LEGO incepatori si experimentati. Modelul prezinta pescarasul, cunoscut pentru penajul sau superb si abilitatile de vanatoare remarcabile, iesind din apa cu o captura de peste. Decorul de apa include stuf construibil si poate fi folosit si ca stativ de expunere. Pozitioneaza capul si ghearele pasarii in postura ta preferata, apoi o poti etala pentru a fi admirata de toti. Descopera un spatiu pentru relaxare cu gama inspiratoare de seturi de constructie creativa LEGO, concepute special pentru adulti. Aplicatia LEGO Builder prezinta o versiune digitala a instructiunilor de constructie incluse in acest set.

Numarul pieselor din cutie: 834

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.