<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Icons - Real Madrid stadionul Santiago Bernabeu (10299)

Produs exclusiv online
Stoc Epuizat
Cod: LG10299_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017153179
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Icons
  • Interese: Cladiri
  • Varsta recomandata: 18 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 53 x 22 x 48 cm
  • Greutate produs ambalat: 6.86 kg

Din dragostea pentru Real Madrid. Vuietul multimii. Bucuria golului. Urale puternice cand eroii tai marcheaza. Sarbatoreste toate momentele importante ale meciului cu acest set model LEGO® Real Madrid – Stadionul Santiago Bernabéu pentru adulti. Focalizeaza-ti atentia precum un campion in timp ce construiesti detaliile emblematicului stadion, cum ar fi cele 4 turnuri din colturi, pasarela si scarile. Apoi expune modelul ca un omagiu adus clubului tau preferat.

O constructie ce cucereste inima oricarui fan Real Madrid. Acest kit de constructie LEGO® Real Madrid – Stadionul Santiago Bernabéu (10299) pentru adulti iti permite sa construiesti o versiune fidela a unui model la scara al unuia dintre cele mai celebre stadioane de fotbal din toate timpurile. Asa ca relaxeaza-te si descopera pe indelete toate detaliile cuprinse in acest model de colectie. Dramatismul zilei meciuluiRetraieste experientele de pe acest stadion legendar construind casa de bilete, scaunele, tunelul, banca rezervelor si terenul. Sarbatoreste momentele istorice cu tabelele de marcaj, portile si bannerele. Bucura-te de constructia detaliilor emblematice, precum cele 4 turnuri din colturi, plus pasarela exterioara si scarile. Modelul se desface in jumatate iar acoperisul se ridica pentru a putea vedea interiorul inainte de a expune modelul. Bine ai venit in zona ta Acest set face parte dintr-o colectie de modele LEGO construibile pentru adulti. Al treilea din seria stadioanelor de fotbal LEGO, este un proiect plin de satisfactii sau o idee de cadou de top pentru orice fan Real Madrid sau colectionar de suveniruri de fotbal.

Numarul pieselor din cutie: 5876
Varsta recomandata: 18 ani +

Seturile LEGO® Icons sunt printre cele mai mari si mai complexe seturi care au existat vreodata! Fie ca sunt cladiri modulare atent decorate sau masini ultra realistice, monumente istorice sau pur si simplu scene frumoase din viata de zi cu zi, LEGO® Icons este expresia suprema a artei si a tehnicilor de construire cu piese LEGO®!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.