<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Indiana Jones - Urmarire cu avionul de vanatoare (77012)

179,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

mar, 30 apr - sâm, 4 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: T01077012_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017190457
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Indiana Jones
  • Interese: Cinema
  • Varsta recomandata: 8 - 9 ani, 8 ani +, 9 - 10 ani, 10 - 12 ani, 12 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 26 x 8 x 22 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.50 kg

Copiii pot recrea o scena palpitanta din filmul Indiana Jones si ultima cruciada cu acest set de joc care include un avion, o masina si 3 minifigurine.

Pregateste-te sa recreezi o scena palpitanta din filmul Indiana Jones si ultima cruciada. Indiana Jones™ si tatal sau, profesorul Henry Jones Sr.™, au confiscat o masina decapotabila de colectie si sunt urmariti de un avion de vanatoare din aer. Ai grija cand avionul activeaza lansatoarele de piroane inainte de a ateriza si a veni pe urmele lui Indiana Jones printr-un tunel, in care aripile i se desprind. Trebuie sa-i ajuti pe Indiana si pe Henry sa scape!

LEGO® Indiana Jones™ Urmarire cu avionul de vanatoare (77012) include tot ce au nevoie copiii de 8+ ani pentru a se bucura de multe ore de joaca creativa. Setul include un spectaculos avion de vanatoare cu o elice, 2 lansatoare de piroane si aripi detasabile, precum si o masina decapotabila de colectie, cu un portbagaj care contine o umbrela si un pistol. Retraieste magia filmelor Indiana Jones Setul de constructie include 3 minifigurine: Indiana Jones cu celebrul sau bici, tatal sau, profesorul Henry Jones Sr.™, care tine in mana un jurnal, si un pilot de avion de vanatoare, cu care copiii sa interpreteze o faimoasa scena din filmul Indiana Jones si ultima cruciada. Seturi de constructie care inspira aventuri palpitante Seturile de joc LEGO Indiana Jones ofera ocazia parintilor nostalgici sa sarbatoreasca mostenirea lasata de Indiana Jones si sa le faca cunoscute copiilor aventurile acestuia din primele 3 filme ale francizei. Impreuna se pot bucura de o constructie plina de satisfactii inainte de a trece la joaca pe roluri cu o diversitate de masini, avioane si temple.

Numarul pieselor din cutie: 387
Numarul minifigurinelor din set: 3
Varsta recomandata: 8 ani +

Seturile LEGO Indiana Jones le ofera copiilor pasionati de povesti cu aventuri si actiune o experienta completa de joaca, fiind totodata cadouri perfecte pentru fanii faimoaselor filme Indiana Jones. Recreeaza scene memorabile din filmul Indiana Jones and the Riders of the Lost Ark si lasa-ti imaginatia sa exploreze un univers nostalgic si palpitant.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.