<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Mario - Super Mario 64 Blocul Semn de Intrebare (71395)

Produs exclusiv online
Stoc Epuizat
Cod: LG71395_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702016912432
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Super Mario
  • Interese: Interactive
  • Varsta recomandata: 18 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 59 x 38 x 11 cm
  • Greutate produs ambalat: 2.74 kg

Blocul semn de intrebare este plin de surprize Super Mario 64™. Reinvie amintiri placute in timp ce construiesti, expui si te joci cu LEGO® Super Mario 64™ Blocul ? (71395). La douazeci si cinci de ani de la lansarea jocului video Super Mario 64, acest set prezinta un Bloc ? construit din caramizi, care se deschide pentru a dezvalui instantaneu niveluri ce pot fi usor recunoscute din joc: Castelul lui Peach, Campul de lupta al lui Bob-omba, Cool, Muntele Cool si Taramul Lavei letale. Exista de asemenea 10 micro-figurine ale personajelor emblematice care pot fi adaugate la scenele detaliate. Joaca interactiva Un cadou incantator pentru orice fan Super Mario, setul vine cu instructiuni de constructie pas cu pas. Pentru jocul interactiv, adauga o figurina LEGO® Mario™ sau LEGO® Luigi™ din Seturile de baza 71360/71387 (vandute separat) si colecteaza 10 Stele de Putere ascunse pentru a dezvalui reactii secrete si altele. Posibilitati nelimitate Gama LEGO Super Mario include Seturi de baza, Seturi de extindere si Pachete de puteri, permitand constructorilor sa extinda, sa reconstruiasca si sa creeze niveluri unice.

Surprinde din nou magia Super Mario 64™ cu acest Bloc ? construibil. Deschide blocul pentru a dezvalui niveluri la micro-scara, inclusiv Castelul lui Peach, Campul de lupta al lui Bob-omba, Cool, Muntele Cool si Taramul Lavei letale, plus 10 micro-figurine, inclusiv personaje emblematice precum Yoshi si Printesa Peach. Adauga figurina LEGO® Mario™ (nu este inclusa) pentru joaca interactiva si pentru a descoperi secrete ascunse!

Numarul pieselor din cutie: 2064
Varsta recomandata: 18 ani +

Perfecte pentru competitii distractive cu prietenii sau joaca individuala, seturile de constructie LEGO® Super Mario aduc in lumea reala un personaj indragit. Setul de baza, seturile de extindere si pachetele de puteri vor stimula creativitatea copiilor.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.