<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Marvel - Figurina de constructie Green Goblin (76284)

Nou
199,99 lei
Ridica din magazin
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

joi, 2 mai - mar, 7 mai

Livrare in locker

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00076284_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017590332
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Marvel Super Heroes
  • Interese: Cinema, Supereroi
  • Varsta recomandata: 8 - 9 ani, 8 ani +, 9 - 10 ani, 10 - 11 ani
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 20 x 27 x 8 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.49 kg

Figurina de constructie Green Goblin articulata, cu planor si dovleci-bombe – Jucarie construibila cu detalii autentice din universul Marvel al Omului Paianjen.

Planeaza in mijlocul unor aventuri palpitante cu propria ta figurina de constructie Green Goblin de mari dimensiuni si super flexibila! Exact ca in filmul Omul-Paianjen: Niciun drum spre casa de la Marvel Studios, superticalosul se indoaie, se rasuceste si se roteste in timp ce se deplaseaza cu planorul sau si azvarle bombe sub forma de dovleci. Cu cel mai mare ticalos din universul Omului Paianjen in mainile tale, actiunea si aventurile nu se incheie niciodata!


Plaseaza aventurile din filmele Marvel in mainile copiilor cu modelul articulat LEGO® Marvel Figurina de constructie Green Goblin (76284) – Jucarie de constructie cu cel mai tare ticalos din lumea Omului Paianjen, pentru copii de 8 ani si mai mari.
Micii supereroi au parte de distractie atunci cand construiesc, se joaca si etaleaza aceasta jucarie pentru constructie si de colectie cu ticalos Marvel. Articulatiile mobile ale umerilor, bratelor, soldurilor si picioarelor permit copiilor sa creeze posturi de actiune cool pe cand indeplinesc misiuni interesante. Figurina detaliata Green Goblin are 2 dovleci-bomba si faimosul sau planor. Bombele incap in mana personajului si in spatiul de depozitare din spatele planorului. Pentru mai multa distractie digitala, constructorii pot apropia, roti seturile in 3D si monitoriza propriul progres folosind aplicatia distractiva si intuitiva LEGO Builder.

Numarul pieselor din cutie: 471

LEGO® Marvel Super Heroes ii da posibilitatea copilului tau sa se intalneasca cu eroii lui preferati. Isi va dezvolta imaginatia, abilitatile constructive cu ajutorul universului super eroilor mult indragiti.

Jocul nu se termina niciodata cu seturile LEGO® Marvel Super Heroes!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.