<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Marvel - Figurina de constructie Wolverine (76257)

194,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

mie, 24 apr - joi, 25 apr

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00076257_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017419732
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Marvel Super Heroes
  • Interese: Supereroi
  • Varsta recomandata: 8 - 10 ani, 9 - 10 ani, 10 - 12 ani, 12 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 19 x 6 x 26 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.40 kg

Asaza scenele de actiune cu Wolverine in mainile copiilor cu aceasta figurina complet articulata, cu detalii autentice, a celebrului personaj Marvel.

Participa la scene de actiune cu Wolverine folosind propriul tau megamutant Marvel articulat! Exact ca in filme, aceasta uimitoare figurina supererou se apleaca, se roteste si-si arata ghearele enorme in timp ce sare de la o aventura palpitanta la alta!

Complet articulata si inalta de 22 cm, LEGO® Marvel Figurina de constructie Wolverine (76257), cu detalii autentice, plaseaza nesfarsite aventuri fanteziste in mainile micilor supereroi de 8 ani si mai mari. Personaj emblematic din filmele Marvel Acest personaj X-Men de colectie le ofera distractie micilor fani Marvel la construit, joaca si etalare. Articulatiile mobile ale umerilor, bratelor, soldurilor si picioarelor figurinei permit copiilor sa creeze posturi dinamice interesante in timp ce se lanseaza in misiuni palpitante. Incluzand detalii autentice si cele 3 faimoase gheare extinse pe fiecare mana a lui Wolverine, figurina portabila pentru joaca ofera copiilor actiune ca in filmele Marvel, oriunde ar merge. Pentru mai multa distractie digitala, constructorii pot apropia si roti seturile in 3D si-si pot monitoriza progresul cu ajutorul aplicatiei interesante si intuitive LEGO Builder.

Numarul pieselor din cutie: 327
Varsta recomandata: 8 ani +

LEGO® Marvel Super Heroes ii da posibilitatea copilului tau sa se intalneasca cu eroii preferati sau raufacatorii. Isi va dezvolta imaginatia, abilitatile constructive cu ajutorul universului super eroilor mult indragiti.
Jocul nu se termina niciodata cu seturile LEGO® Marvel Super Heroes!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.