<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Marvel - Miles Morales vs. Morbius (76244)

129,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

joi, 18 apr - vin, 19 apr

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00076244_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017419640
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Super Heroes
  • Interese: Cinema, Supereroi
  • Varsta recomandata: 7 - 8 ani, 8 - 10 ani, 10 - 12 ani, 12 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 5 x 27 x 20 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.31 kg

Plaseaza actiunea Marvel in mainile copiilor cu setul de joc Miles Morales vs. Morbius, care contine supermasina de curse a eroului.

Ajuta-l pe Miles Morales sa-l captureze pe ticalosul vampir Morbius. Goneste pe strazi in supermasina de curse a lui Miles. Foloseste amplificatorul din spatele masinii pentru putere suplimentara, apoi trage cu cele 2 lansatoare de piroane cand te apropii de tinta. Cand Morbius cheama vampirii sa-l salveze, arunca o panza care sa-l imobilizeze de-a binelea!

Plaseaza aventurile Marvel si o masina super cool in mainile copiilor de 7 ani si mai mari cu setul plin de actiune LEGO® Marvel Miles Morales vs. Morbius (76244). Jucarie de constructie cu Spidey Miles Morales Fanii Marvel vor adora acest set dinamic care include minifigurinele Miles Morales si ticalosul vampir Morbius, precum si o serie de accesorii autentice si o supermasina de curse. Masina are 2 lansatoare de piroane in fata si un amplificator mare in spate pentru situatiile in care mai multa putere e necesara. Setul include si o panza pe care Miles Morales s-o „azvarle” si doi vampiri care sa-l ajute pe Morbius in planurile sale ticaloase. Pentru mai multa distractie digitala, aplicatia LEGO Builder ofera instrumente intuitive de zoom si rotire care permit copiilor sa-si vizualizeze modelul pe masura ce-l construiesc.

Numarul pieselor din cutie: 220
Numarul minifigurinelor din set: 2
Varsta recomandata: 7 ani +

LEGO® Marvel Super Heroes ii da posibilitatea copilului tau sa se intalneasca cu eroii lui preferati. Isi va dezvolta imaginatia, abilitatile constructive cu ajutorul universului super eroilor mult indragiti.
Jocul nu se termina niciodata cu seturile LEGO® Marvel Super Heroes!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.