<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Mindstorms® - Creator de roboti (51515)

Produs exclusiv online
Stoc Epuizat
Cod: LG51515_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702016369861
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Mindstorms
  • Interese: Gaming, Interactive
  • Varsta recomandata: 10 - 12 ani, 12 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 48 x 7 x 38 cm
  • Greutate produs ambalat: 2.00 kg

Construieste, programeaza si joaca-te cu Creatorul de roboti

Intra in uimitoarea lume fizica si digitala a robotilor programabili, controlati de la distanta, si a creatiilor inteligente.
Cu Creatorul de roboti LEGO® MINDSTORMS® (51515), micii fani ai robotilor construiesc 5 roboti si vehicule motorizate unice, folosind aplicatia gratuita Creator de roboti LEGO MINDSTORMS. Le dau apoi viata pe rand folosind mediul de programare trage-si-plaseaza bazat pe Scratch, si realizeaza activitati distractive si misiuni dificile. Si cu aproape 1.000 de piese, copiii vor adora sa-si creeze propriile jucarii tehnologice si sa le partajeze cu alti fani ai robotilor pe LEGO Life.
Amplifica experienta de joaca De la Hub-ul inteligent cu ecran LED 5x5, giroscopul cu 6 axe si difuzorul, la motoarele puternice si senzorii precisi, cele mai recente versiuni de roboti de programare LEGO MINDSTORMS pentru copii sunt modalitatea perfecta de a ajuta micutii sa-si exprime si sa-si dezvolte creativitatea, dobandind in acelasi timp abilitati STEM esentiale in secolul 21.

Numarul pieselor din cutie: 949
Varsta recomandata: 10 ani+

Combinand versatilitatea sistemului de constructie LEGO® cu cea mai avansata tehnologie, LEGO MINDSTORMS®  iti permite sa dezlantui o lume a robotilor care umbla, vorbesc, gandesc si pot face orice ti-ai imagina. Completeaza o serie de misiuni pline de provocari folosind aplicatia de programare pentru tableta. Construieste si programeaza apoi creeaza-ti propriile programe

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.