<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Minecraft - Casa Axolotl (21247)

139,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

mar, 30 apr - sâm, 4 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00021247_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017415826
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Minecraft
  • Interese: Cladiri, Gaming
  • Varsta recomandata: 7 - 8 ani, 8 - 9 ani, 8 ani +, 9 - 10 ani, 10 - 11 ani, 11 - 12 ani, 12 ani +
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 26 x 7 x 19 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.41 kg

Jucatorii Minecraft® au parte de distractie interactiva alaturi de cea mai simpatica creatura a jocului in timp ce construiesc o baza subacvatica pentru nenumarate aventuri cu axoloti.

Avanta-te sub apa si exploreaza adorabila si colorata Casa Axolotl. Vei cunoaste o multime de creaturi prietenoase. Observa delfinul care gaseste comori si axolotul din galeata! Ai multe altele de descoperit in interior, inclusiv un cuptor de topit si un burete care absoarbe orice scurgere de apa. Dar, atunci cand un inecat ataca, e timpul sa-ti iei sabia si sa te alaturi axolotilor ca sa aperi baza din adancurile marii.

Ofera ocazia jucatorilor Minecraft® sa traiasca aventuri subacvatice interactive in care protagonist este axolotl, una dintre cele mai simpatice creaturi ale jocului. LEGO® Minecraft Casa Axolotl (21247) aduce constructia creativa si actiunea fantezista din Minecraft in lumea reala pentru copiii de 7 ani si mai mari. Aventuri cu adorabilii axoloti din Minecraft Copiii isi folosesc abilitatile din Minecraft pentru a construi o casa uriasa, colorata, care are forma popularului axolotl din joc. Apoi se alatura unui explorator subacvatic pentru nenumarate aventuri cu un delfin care cauta comori, un peste-balon, 2 axoloti adulti, un axolotl intr-o galeata si un cufar ascuns cu comori. Acoperisul detasabil al structurii ofera acces facil catre un interior mobilat, cu un cuptor de topit si un burete care absoarbe orice scurgere de apa. Dar, atunci cand un zombi subacvatic ataca, jucatorii trebuie sa ia o sabie si sa se alature axolotilor pentru a apara baza lor din adancurile marii. Pentru mai multa distractie digitala, constructorii pot apropia, roti seturile in 3D si-si pot monitoriza progresul cu ajutorul aplicatiei distractive si intuitive LEGO Builder.

Numarul pieselor din cutie: 242
Numarul minifigurinelor din set: 2
Varsta recomandata: 7 ani +

Uimitoarea lumea Minecraft™ cu personajele sale unice este recreata aici in caramizi LEGO®, astfel incat copiii sa-si poata crea propriile povesti minunate cu LEGO® Minecraft™.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.