<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Minecraft - Casa de pe plaja testoaselor (21254)

139,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00021254_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017583303
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Minecraft
  • Interese: Animale, Casute, Gaming
  • Varsta recomandata: 8 - 9 ani, 9 - 10 ani, 10 - 11 ani, 11 - 12 ani
  • Pentru: Fete
  • Dimensiuni produs ambalat: 27 x 20 x 7 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.44 kg

Aceasta jucarie de constructie cu casa-testoasa LEGO® Minecraft® contine personaje Minecraft si dotari distractive care stimuleaza creativitatea si scenele de actiune cu animale.

Construieste-i razboinicului cu skin de testoasa o Casa pe plaja testoaselor, plina cu tot ce are nevoie pentru a se hrani, a dormi si a mesteri in vreme ce traieste pe o insula Minecraft® din biomul de ocean. La exteriorul casei se afla o plaja unde poti hrani cu iarba de mare o testoasa care-si protejeaza ouale. Iar cand un inecat isi face aparitia tinand un trident, trebuie sa-l infrunti, apoi sa urci pe o pluta din bambus si sa vaslesti spre urmatoarea aventura.

Acest model de casa in forma unei testoase Minecraft® inspira multa actiune si distractie cu animale atat la exterior, cat si la interior. Setul LEGO® Minecraft Casa de pe plaja testoaselor (21254) include 3 personaje emblematice si o structura cool de construit si este o idee grozava de cadou pentru copii si jucatori Minecraft de 8 ani si mai mari. Jucatorii construiesc o casa Minecraft in forma de testoasa, cu ferestre, lanterne, o usa, un pat, o masa, o masa de lucru si un cuptor. Un acoperis detasabil ofera acces facil la interior. La exterior, exista o zona de plaja cu trestie de zahar, oua de testoasa si o pluta din bambus cu rame. Setul include figurine si mobi Minecraft familiari: un razboinic cu skin de testoasa si casca, un inecat cu un trident, o testoasa care molfaie iarba de mare si 3 pui de testoasa. Alte accesorii pentru gameri includ un binoclu si o harta. Iubitorii de actiune de gaming, de constructii creative si cei care indragesc sa ingrijeasca animalele vor adora aceasta jucarie multifunctionala. Pentru mai multa distractie digitala, aplicatia LEGO Builder permite constructorilor sa apropie si sa roteasca modelele in 3D si sa-si monitorizeze progresul.

Numarul pieselor din cutie: 234
Numarul minifigurinelor din set: 2

Uimitoarea lumea Minecraft™ cu personajele sale unice este recreata aici in caramizi LEGO®, astfel incat copiii sa-si poata crea propriile povesti minunate cu LEGO® Minecraft™.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.