<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Minecraft™ - Mina Creeper™ (21155)

Stoc Epuizat
Cod: LG21155_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702016370935
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Minecraft
  • Interese: Clasic
  • Varsta recomandata: 8 - 10 ani, 10 - 12 ani, 12 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 54 x 29 x 10 cm
  • Greutate produs ambalat: 1.41 kg

Sari in vagonetul de mina pentru a intra in mina Creeper™!

Bucura-te de aventuri Minecraft™ pline de actiune cu setul 21155 Mina Creeper™ LEGO® Minecraft. Conceput pentru fanii jocului video cu succes record, acest model este doldora de dotari si functii captivante, noi din august 2019. Copiii se pot lupta cu Creeper si husk, pot arunca in aer stanca cu TNT, si pot depozita aurul extras intr-o statuie uriasa Creeper care-l trimite direct in cufar cand se trage o maneta. Aceasta jucarie de colectie Minecraft are si un traseu de cale ferata functionala cu vagonet de mina si un adapost detaliat Minecraft cu un pat, nicovala, cuptor, cufar si gradina de legume. Poate fi combinata cu alte seturi de joc pentru a crea un univers unic LEGO Minecraft, atat pentru joaca, cat si pentru expunere. Include 3 minifigurine: Steve, fierar si husk, plus figurine Creeper, vaca si liliac.

Include 3 minifigurine: Steve, un fierar Minecraft™, nou din august 2019 si un husk, plus figurine Creeper™, vaca si liliac.

Are o mina cu traseu de cale ferata, vagonet de mina si 3 functii de explozie; adapost cu o statuie mare Creeper™, 2 bannere Creeper, scari, pat, nicovala si un cuptor; scena de desert si terasa de munte cu 2 afise, cactus si gradina de legume irigata.
Mina masoara peste 22 cm in inaltime, 38 cm in adancime si 22 cm in adancime.

Numarul pieselor din cutie: 834
Numarul minifigurinelor din set: 6
Varsta recomandata: 8 ani+

Uimitoarea lumea Minecraft™ cu personajele sale unice este recreata aici in caramizi LEGO®, astfel incat copiii sa-si poata crea propriile povesti minunate cu LEGO® Minecraft™.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.