<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Minifigures - Disney 100 Ani (71038)

Stoc Epuizat
Cod: N00071038_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017417813
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Minifigures
  • Varsta recomandata: 5 - 6 ani, 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 - 10 ani
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 10 x 15 x 1 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.01 kg

Bucura un fan Disney cu 1 din 18 personaje emblematice din filmele Disney! Fiecare punga misterioasa contine o minifigurina LEGO® ǀ Disney cu unul sau mai multe accesorii.

Sarbatoreste 100 de ani de animatii Disney cu aceste pungi fantastice Minifigurine LEGO® Disney 100 ce contin personaje emblematice din unele dintre cele mai cunoscute filme Disney ale secolului trecut. Exista 18 minifigurine de colectionat, fiecare reprezentand un deceniu diferit, intre ele aflandu-se Robin Hood, Pocahontas si Tiana. Fiecare personaj e insotit de unul sau mai multe accesorii reprezentative. Pe cine crezi ca vei gasi in punga ta misterioasa?

Copiii de 5+ ani isi pot recrea momentele favorite de film cu aceste pungi misterioase cu Minifigurine LEGO® Disney 100 (71038). Lansate in premiera in mai 2023, aceste personaje animate populare si emblematice din secolul trecut pot fi colectionate, etalate sau folosite pentru joaca fantezista. O defilare impresionanta de staruri de film! Fanii Disney vor fi incantati sa se lase purtati de nostalgie si sa colectioneze aceasta serie fantastica de personaje emblematice de film: Ucenicul vrajitor Mickey, Pinocchio, Greierasul Jiminy, Regina, Stitch 626, Pocahontas, Cruella de Vil si un pui dalmatian, Miguel si Dante, Ernesto de la Cruz, Oswald iepurele norocos, Robin Hood, Printul John, Tiana, Dr. Facilier, Regina de Cupa, Mulan, Aurora si Baymax. Surpriza ideala pentru fanii LEGO! Toate cele 18 minifigurine LEGO reprezentand personaje Disney sunt oferite intr-o punga misterioasa sigilata si sunt insotite de minimum un accesoriu grozav si o brosura cu informatii pentru colectionari. Acesta e cadoul perfect pentru a stimula imaginatia copiilor si pentru a le oferi o sursa de joaca valoroasa.

Numarul pieselor din cutie: 8
Numarul minifigurinelor incluse: 1
Varsta recomandata: 5 ani +

In interiorul fiecarei pungi "misterioase" Lego® Minifigures vei gasi o minifigurina frumos mestesugita cu unul sau mai multe accesorii, plus o placa de prezentare si prospectul colectionarului.

 

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.