<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Ninjago - Atacul dragonului zburator al lui Kai (71801)

49,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00071801_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017566122
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Ninjago
  • Interese: Animale, Fantezie, Supereroi
  • Varsta recomandata: 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 - 9 ani, 9 - 10 ani
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 19 x 22 x 7 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.10 kg

Jucaria LEGO® NINJAGO® Atacul dragonului zburator al lui Kai permite copiilor sa interpreteze pe roluri aventuri cu un set ninja care contine un dragon si 2 minifigurine.

Pregateste-te de lupte ninja memorabile in care Dragonul zburator Kai il infrunta pe Gardianul cu masca de lup! Asaza-l pe Kai pe spatele dragonului, apasa-i coada si urmareste cum Kai este alimentat cu puterea dragonului! Il va putea dobori pe maleficul razboinic-lup si evita arbaleta acestuia? Va reusi el sa salveze noua lume NINJAGO®? Numai tu poti decide...

Fetele si baietii de 6 ani si mai mari pot recrea aventuri din sezonul 2 al serialului TV NINJAGO® Dragons Rising cu setul de constructie LEGO® Atacul dragonului zburator al lui Kai (71801). Copiii vor fi incantati sa construiasca primul dragon de actiune LEGO NINJAGO si de a apasa pe coada aurie a dragonului pentru a-l vedea cum se lanseaza in actiune. Acest set contine 2 minifigurine: Dragonul zburator Kai, care este echipat cu o sabie katana si poate incaleca figurina de actiune dragon construibil, si un Gardian cu masca de lup, cu o arbaleta. Copiii pot imagina batalii intre aceste personaje LEGO NINJAGO pentru a castiga elementul de putere al dragonului albastru din gura articulata a figurinei de actiune dragon. Celelalte jucarii ninja construibile din gama LEGO NINJAGO pentru copii includ roboti, vehicule si temple, astfel incat fanii pot interpreta pe roluri povesti cu eroii lor (seturile se vand separat). Fiecare jucarie fantastica poate fi creata cu aplicatia LEGO Builder, care te ghideaza pe tine si pe copilul tau intr-o aventura de constructie simpla si intuitiva.

Numarul pieselor din cutie: 24
Numarul minifigurinelor din set: 2

Personajele principale din seturile de constructie LEGO® Ninjago sunt Kai, Jay, Cole, Zane, Nya si Lloyd, uniti de catre Sensei Wu pentru un scop comun, pentru care trebuie sa lupte impreuna: sa protejeze orasul Ninjago de orice amenintare a raului. Jocurile LEGO® Ninjago au sute si mii de piese, astfel ca joaca copiilor va fi cu adevarat interesanta, iar luptele vor fi cu adevarat speciale.

Cumpara acest produs si primesti urmatorul cadou:

CADOU - Sapca LEGO® Hidden | in limita stocului disponibil
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.