<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Ninjago - Rotirea Spinjitzu al lui Lloyd cu puterea dragonului (71779)

49,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: T01071779_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017412986
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Ninjago
  • Interese: Supereroi
  • Varsta recomandata: 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 21 x 5 x 20 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.12 kg

Fanii NINJAGO® il pot ajuta pe Lloyd cu puterea dragonului sa-si perfectioneze abilitatile de Spinjitzu cu aceasta jucarie rotitoare interactiva LEGO® NINJAGO®.

Pregateste-te sa-l antrenezi pe Lloyd cu puterea dragonului ca sa-si imbunatateasca abilitatile de ninja pe un circuit cu obstacole in Marea padure! Asaza-l in titirez, roteste titirezul si observa cum Lloyd se invarte rapid. El trebuie sa se miste cu viteza si agilitate pentru a evita obstacolele cu tepi, sa doboare periculosul droid imperial si sa puna mana pe pretiosul element auriu nucleu de energie a dragonului, aflat intr-un bol. Continua sa te antrenezi ca sa protejezi noua lume NINJAGO®!

Jucaria de actiune Rotirea Spinjitzu al lui Lloyd cu puterea dragonului (71779) le ofera ocazia fanilor ninja de 6+ ani sa-si antreneze eroul si sa-l ajute sa-si imbunatateasca abilitatile de Spinjitzu, alimentate de puterea de dragon. Setul cu jucarie rotitoare ofera copiilor nenumarate ore de joaca in care il pun pe Lloyd cu puterea dragonului sa navigheze printr-un circuit cu obstacole in Marea padure, fie singuri, fie alaturi de prieteni. Ajuta un ninja sa-si dezvolte abilitatile de Spinjitzu Copiii il asaza pe Lloyd cu puterea dragonului in titirezul impodobit cu 3 elemente exclusive verzi putere de dragon, rotesc titirezul si observa cum Lloyd se invarte cu viteza. Sarcina lui e sa evite obstacolele cu tepi, sa-l invinga pe droidul imperial si sa obtina elementul auriu de colectie nucleu de energie a dragonului din bolul in care se afla. Exista si un element putere de dragon verde, iar copiii pot colectiona alte 4 astfel de elemente in diferite culori, din alte seturi NINJAGO®. O experienta digitala captivanta pentru fanii LEGO® Cu aplicatia LEGO Builder, tu si copilul tau veti fi ghidati intr-o aventura de constructie usoara si intuitiva. Apropie si roteste modelele in 3D, salveaza seturi si monitorizeaza-ti progresul.

Numarul pieselor din cutie: 56
Numarul minifigurinelor din set: 1
Varsta recomandata: 6 ani +

Personajele principale din seturile de constructie LEGO Ninjago sunt Kai, Jay, Cole, Zane, Nya si Lloyd, uniti de catre Sensei Wu pentru un scop comun, pentru care trebuie sa lupte impreuna: sa protejeze orasul Ninjago de orice amenintare a raului. Jocurile LEGO Ninjago au sute si mii de piese, astfel ca joaca copiilor va fi cu adevarat interesanta, iar luptele vor fi cu adevarat speciale.

Cumpara acest produs si primesti urmatorul cadou:

CADOU - Sapca LEGO® Hidden | in limita stocului disponibil
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.