<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Evadarea lui Shadow the Hedgehog (76995)

109,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 6 mai - joi, 9 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N01076995_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017592510
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Sonic the Hedgehog
  • Interese: Gaming, Vehicule
  • Varsta recomandata: 8 - 9 ani, 9 - 10 ani, 10 - 11 ani, 11 - 12 ani
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 27 x 20 x 5 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.27 kg

Actiunea rapida se imbina cu povestirile creative in acest set LEGO® Sonic the Hedgehog™, cu figurinele Shadow si Clucky si o motocicleta de jucarie.

Ajuta-l pe Shadow sa iasa din camera de staza din laborator si sa evadeze! Goneste cu motocicleta dincolo de bariera inainte sa se inchida. Atentie! Badnik, RhinoBot, este chiar in spatele tau! Infrunta-l pe RhinoBot si asigura-te ca l-ai distrus,apoi foloseste super viteza ca sa fugi. Ia uite! Si Clucky a scapat. Mai multe aventuri si distractie te asteapta!

Fanii lui Shadow the Hedgehog si copiii de 8+ ani pot crea povesti nenumarate cu acest set LEGO® Sonic the Hedgehog™ si pot planui Evadarea lui Shadow the Hedgehog (76995). Inspirati de personajele preferate din jocul video, copiii imagineaza escapade palpitante pe masura ce construiesc setul, apoi se distreaza scotandu-l pe Shadow din camera de staza a laboratorului si gonind cu motocicleta acestuia dincolo de bariera in coborare, pentru ca apoi sa-l distruga pe robotul Badnik RhinoBot (ceea ce duce la eliberarea lui Clucky) si sa evadeze. Setul include o multitudine de optiuni de joaca, care stimuleaza crearea de povesti. Copiii pot nascoci moduri amuzante in care Shadow il infrunta pe RhinoBot, pentru ca apoi sa evadeze pe motocicleta. Actiunea rapida se imbina cu modurile creative de joaca in jucariile LEGO Sonic the Hedgehog™ pentru copii. Baietii, fetele si fanii Fulgerului albastru vor adora sa creeze scene cu 3 figurine de actiune reprezentand personaje Sonic favorite. Copiii se vor bucura totodata de o aventura de constructie usoara si intuitiva cu aplicatia LEGO Builder, unde pot apropia si roti modelele in 3D, salva seturi si monitoriza propriul progres.

Numarul pieselor din cutie: 196
Numarul minifigurinelor din set: 2

Creeaza-ti propriile aventuri de mare impact cu seturile de jucarii Sonic si opreste planurile lui Dr. Eggman de dominare a lumii! Baietii si fetele pot patrunde direct in actiune, reproducand momentele preferate din filme si din jocurile video SEGA emblematice. Fanii adulti care isi amintesc originile acestui personaj clasic pot lua si ei parte la distractia plina de nostalgie! Te poti distra la nesfarsit cu Sonic cel eroic si cu colectia noastra de jucarii Sonic the Hedgehog.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.