<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Sonic The Hedgehog - Provocarea cu bucla a lui Sonic din zona Green Hill (76994)

Produs exclusiv online
579,99 lei
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

lun, 6 mai - joi, 9 mai
Cod: N00076994_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Sau plateste prin:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017419527
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Sonic the Hedgehog
  • Interese: Gaming
  • Varsta recomandata: 8 - 9 ani, 8 ani +, 9 - 10 ani, 10 - 11 ani, 11 - 12 ani
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 48 x 7 x 28 cm
  • Greutate produs ambalat: 1.22 kg

Aventurile palpitante se combina cu joaca creativa cu animale in setul LEGO® Sonic the Hedgehog™ Provocarea cu bucla a lui Sonic din zona Green Hill. 

Alatura-te lui Sonic si lui Amy in provocarea suprema. Marele dusman al lui Sonic, Dr. Eggman, a creat un robot pentru a captura prietenii animale ai lui Sonic. Lanseaza-l pe Sonic in sfera sa de viteza. Urmareste-l cum goneste prin bucla si prin inelul mare pentru ca apoi sa doboare robotul doctorului Eggman si sa elibereze animalele dinauntru. Intre timp, o poti ajuta pe Amy sa-si foloseasca ciocanul ca sa activeze capcanele cu care ii va invinge pe robotii Badnik Chopper si Newtron. 

Descopera provocarea suprema pentru fanii Sonic in setul Provocarea cu bucla a lui Sonic din zona Green Hill (76994). Setul include o sfera de viteza si un lansator pentru a-l propulsa pe Sonic de-a lungul circuitului, in incercarea de a salva animalele capturate de dr. Eggman si de robotii Badnik. Copiii de 8+ ani se vor distra urmarindu-l pe Sonic gonind prin bucla si prin inel, pentru ca apoi sa doboare robotul doctorului Eggman si sa elibereze animalele prinse inauntru. Apoi o pot ajuta pe Amy, care isi foloseste scuterul de apa si plaseaza capcane pentru a infrange robotii Badnik Chopper si Newtron. Inspira povesti Acest set este plin cu actiune accelerata si nu numai. Ofera totodata oportunitati de joaca pe roluri in care copiii interpreteaza povestea si ingrijesc animalele salvate. Exploreaza lumea LEGO® Sonic Distractia la mare viteza se combina cu joaca creativa in seturile LEGO Sonic the Hedgehog™. Fanii Fulgerului albastru pot crea scene inspirate de aventurile preferate cu Sonic. Cand e timpul pentru o schimbare, copiii se joaca imaginandu-si ca au grija de prietenii animale ai lui Sonic. 

Numarul pieselor din cutie: 802
Numarul minifigurinelor incluse: 3
Varsta recomandata: 8 ani +

Creeaza-ti propriile aventuri de mare impact cu seturile de jucarii Sonic si opreste planurile lui Dr. Eggman de dominare a lumii! Baietii si fetele pot patrunde direct in actiune, reproducand momentele preferate din filme si din jocurile video SEGA emblematice. Fanii adulti care isi amintesc originile acestui personaj clasic pot lua si ei parte la distractia plina de nostalgie! Te poti distra la nesfarsit cu Sonic cel eroic si cu colectia noastra de jucarii Sonic the Hedgehog.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.