<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996)

179,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 6 mai - joi, 9 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N01076996_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017592527
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Sonic the Hedgehog
  • Interese: Gaming, Roboti
  • Varsta recomandata: 8 - 9 ani, 9 - 10 ani, 10 - 11 ani, 11 - 12 ani
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 27 x 23 x 7 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.34 kg

Personaje si actiune din jocul video pentru fanii LEGO® Sonic the Hedgehog™ in setul Robotul gardian al lui Knuckles, care include un robot, un planor si 2 personaje din universul gaming.

Protejeaza Marele Smarald cu ajutorul lui Knuckles si al uimitorului sau robot! Oh nu, Rouge the Bat isi face aparitia pe planorul sau pentru a fura Marele Smarald. Atentie! Ajuta-l pe Knuckles sa ridice pumnii robotului gardian, gata pentru a pocni, si sa armeze cele doua explzoare. Roteste-te, Knuckles! Ai grija sa nu zdrobesti Marele Smarald. Captureaza planorul si n-o lasa pe Rouge sa scape!

Fanii Sonic, fetele si baietii de 8+ ani pot imagina aventuri distractive cu setul LEGO® Sonic the Hedgehog™ Robotul gardian al lui Knuckles (76996). Inspirati de escapadele lui Sonic si de personajele din alte jocuri video, copiii creeaza nelimitate misiuni de cautare a lui Knuckles si Rouge pe masura ce construiesc setul, apoi imagineaza tot felul de moduri de a fura si recupera Marele Smarald cu ajutorul planorului si robotului. Aceasta jucarie Sonic distractiva ofera multe posibilitati de joaca dinamica si povesti. Copiii pot interpreta diferite moduri in care Knuckles apara Marele Smarald sau in care Rouge fura smaraldul si fuge. Toti copiii care adora figurinele de actiune vor fi mandri sa aiba acest robot detaliat. Actiunea rapidase imbina cu modurile creative de joaca in jucariile LEGO Sonic the Hedgehog™ pentru copii. Fanii Fulgerului albastru vor adora sa creeze scene cu personaje favorite din jocul video Sonic. Copiii se vor bucura totodata de o aventura de constructie usoa ra si intuitiva cu aplicatia LEGO Builder, unde pot apropia si roti modelele in 3D, salva seturi si monitoriza propriul progres.

Numarul pieselor din cutie: 276
Numarul minifigurinelor incluse: 2

Creeaza-ti propriile aventuri de mare impact cu seturile de jucarii Sonic si opreste planurile lui Dr. Eggman de dominare a lumii! Baietii si fetele pot patrunde direct in actiune, reproducand momentele preferate din filme si din jocurile video SEGA emblematice. Fanii adulti care isi amintesc originile acestui personaj clasic pot lua si ei parte la distractia plina de nostalgie! Te poti distra la nesfarsit cu Sonic cel eroic si cu colectia noastra de jucarii Sonic the Hedgehog.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.