<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Sonic The Hedgehog - Sonic vs. Robotul Death Egg al Dr. Eggman (76993)

329,99 lei
Ridica din magazin
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

lun, 6 mai - joi, 9 mai

Livrare in locker

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N01076993_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Sau plateste prin:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017419510
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Sonic the Hedgehog
  • Interese: Gaming
  • Varsta recomandata: 8 - 9 ani, 8 ani +, 9 - 10 ani, 10 - 11 ani, 11 - 12 ani
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 38 x 6 x 26 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.76 kg

Copiii pot crea nenumarate povesti de salvare in care il ajuta pe Sonic sa-l infranga pe Dr. Eggman cu un set de jucarie care combina actiunea accelerata cu joaca fantezista. 

Marsavul Dr. Eggman si minionul sau Cubot captureaza animale pentru a-si alimenta inventiile. Il poti lansa pe Sonic in sfera de viteza ca sa-si salveze prietenii animale? Va trebui sa eviti tepii pentru a-ti asigura un atac direct asupra doctorului Eggman ca sa-i slabesti puterea robotului. Cu Dr. Eggman scos din peisaj, Sonic si prietenii sai pot explora statia de cercetare si culege informatii pentru urmatoarea lor misiune. 

Copiii fac echipa cu Sonic pentru misiuni de salvare in setul de jucarie LEGO® Sonic the Hedgehog™ Sonic vs. Robotul Death Egg al Dr. Eggman (76993) pentru copii de 8+ ani. Marele dusman al lui Sonic, Dr. Eggman, si minionul sau Cubot au capturat animale ca sa-si alimenteze inventiile. Copiii pot lansa sfera de viteza a lui Sonic pentru a-l infrange pe Dr. Eggman, iar apoi sa exploreze statia de cercetare si sa adune informatii pentru urmatoarea lor intalnire. Joaca de actiune accelerata Copiii pot folosi sfera de viteza si lansatorul pentru a urca rampa si a trece printre tepi. Robotul Death Egg are o capsula detasabila care contine animalele pe care Dr. Eggman le foloseste pentru a-l alimenta. Acestea pot fi impinse afara si salvate cand Sonic reuseste o lovitura directa asupra doctorului Eggman folosind sfera de viteza. Mai multe moduri de joaca Distractia la mare viteza se combina cu joaca creativa in seturile LEGO Sonic the Hedgehog™. Fanii Fulgerului albastru vor adora sa creeze scene inspirate de aventurile preferate cu Sonic. Cand e timpul pentru o schimbare, copiii se pot juca imaginandu-si ca au grija de prietenii animale ai lui Sonic.

Numarul pieselor din cutie: 615
Numarul minifigurinelor incluse: 2
Varsta recomandata: 8 ani +

Creeaza-ti propriile aventuri de mare impact cu seturile de jucarii Sonic si opreste planurile lui Dr. Eggman de dominare a lumii! Baietii si fetele pot patrunde direct in actiune, reproducand momentele preferate din filme si din jocurile video SEGA emblematice. Fanii adulti care isi amintesc originile acestui personaj clasic pot lua si ei parte la distractia plina de nostalgie! Te poti distra la nesfarsit cu Sonic cel eroic si cu colectia noastra de jucarii Sonic the Hedgehog.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.