<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Speed Champions - 007 Aston Martin DB5 (76911)

Stoc Epuizat
Cod: LG76911_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017231044
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Speed Champions
  • Interese: Masini
  • Varsta recomandata: 8 - 10 ani, 10 - 12 ani, 12 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 27 x 7 x 15 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.27 kg

Copiii, pasionatii de masini si fanii James Bond™ vor adora aceasta replica de colectie a faimosului 007 Aston Martin DB5, ideala pentru joaca si etalare.

Ai permis pentru constructia unuia dintre cele mai emblematice automobile din lume cu aceasta replica LEGO® Speed Champions a elegantului Aston Martin DB5. Exploreaza designul atemporal al celebrei masini sport britanice, pe masura ce o recreezi piesa cu piesa.

Cand ai finalizat constructia, o poti etala sau poti aseza minifigurina James Bond™, inspirata de filmul „Nu e vreme de murit”, in spatele volanului ca sa porneasca intr-o misiune in viteza!

Setul de constructie LEGO® Speed Champions 007 Aston Martin DB5 (76911) ofera copiilor de 8+ ani, pasionatilor de masini si fanilor James Bond™ ocazia sa colectioneze, sa construiasca si sa exploreze una din cele mai cunoscute masini sport ale lumii. Perfecta pentru joaca la mare viteza si pentru etalare, aceasta replica fidela surprinde eleganta si sofisticarea nemuritoare ale emblematicei masini sport britanice din 1964.

O piesa formidabila de adaugat la colectia Speed Champions! Modelul de colectie al masinii sport Aston Martin DB5 prezinta insertii argintii modelate din sarma la nivelul rotilor si 4 seturi suplimentare de placute de inmatriculare, reprezentand diferite filme James Bond, precum si o minifigurina James Bond din filmul „Nu e vreme de murit”.

Sarbatoreste ingeniozitatea inginereasca Seturile de constructie LEGO Speed Champions ofera miniversiuni ale celor mai emblematice vehicule din lume. Populare in randul copiilor si adultilor, modelele de calitate superioara sunt grozave pentru etalare sau pentru o cursa dinamica si palpitanta cu alte vehicule din gama Speed Champions.

Numarul pieselor din cutie: 298
Numarul minifigurinelor incluse: 1
Varsta recomandata: 8 ani +

Cele mai renumite modele si circuite de masini vin cu cele mai tari seturi LEGO pentru ca primul loc sa fie castigat cu Audi, McLaren, Porsche, Ford sau Ferrari. Prinde super viteza si aventureaza-te in curse pline de adrenalina cu seturile LEGO Speed Champions!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.