<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Speed Champions - Porsche 963 (76916)

129,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 22 apr - mar, 23 apr

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00076916_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017424200
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Speed Champions
  • Interese: Masini, Vehicule
  • Varsta recomandata: 9 - 10 ani, 10 - 12 ani, 12 ani +, 14 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 27 x 15 x 8 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.32 kg

Copiii si iubitorii masinilor rapide vor fi incantati sa construiasca, sa etaleze si sa se joace cu aceasta replica de colectie a prototipului Porsche 963 din clasa Le Mans Daytona hybrid.
 
Sarbatoreste mareata mostenire a emblematicei marci auto germane cu aceasta replica impresionanta LEGO® Speed Champions a prototipului Porsche 963 din clasa Le Mans Daytona hybrid. Admira designul, performanta si tehnologia acest model uluitor in timp ce savurezi procesul de asamblare. Cand masina e construita, etaleaz-o sau plaseaza minifigurina pilot in cockpit pentru curse de mare viteza pe pista!

Setul de constructie LEGO® Speed Champions Porsche 963 (76916) recreeaza fidel designul uluitor al modelului real. Copiii de 9 ani si mai mari si colectionarii de replici auto de toate varstele vor fi incantati sa construiasca, sa etaleze si sa imagineze scene dinamice cu aceasta jucarie grozava. Construieste-ti propriul Porsche Aceasta miniversiune a masinii Porsche 963 din clasa Le Mans Daytona hybrid include detalii autentice prezente la modelul original: culorile caracteristice rosu, negru si alb, inspirate de la masinile de curse Porsche din anii 1980, arcadele proeminente de deasupra rotilor, capota joasa, cockpitul, stabilizatorul si eleronul din spate. Setul include si o minifigurina pilot, pe care s-o asezi in cockpit pentru curse palpitante pe pista! O experienta digitala distractiva pentru fanii LEGO Cu aplicatia LEGO Builder, tu si copilul tau veti fi ghidati intr-o aventura de constructie usoara si intuitiva. Apropie si roteste modelele in 3D, salveaza seturi si monitorizeaza-ti progresul.

Numarul pieselor din cutie: 280
Numarul minifigurinelor incluse: 1
Varsta recomandata: 9 ani +

Cele mai renumite modele si circuite de masini vin cu cele mai tari seturi LEGO® pentru ca primul loc sa fie castigat cu Audi, McLaren, Porsche, Ford sau Ferrari. Prinde super viteza si aventureaza-te in curse pline de adrenalina cu seturile LEGO®  Speed Champions!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.