<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Star Wars - Micronava de lupta Starfighter N-1 a Mandalorianului (75363)

84,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai
Cod: N00075363_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017421445
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Star Wars
  • Interese: Cinema, Spatiu
  • Varsta recomandata: 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 14 x 5 x 12 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.10 kg

Introdu-i pe copii in universul LEGO® Star Wars™ cu jucaria Micronava de lupta Starfighter N-1 a Mandalorianului si 2 personaje populare. 

Alatura-te Mandalorianului si lui Grogu intr-o misiune de vanatoare de recompense in Micronava de lupta Starfighter N-1. Cu Mando la comanda si Grogu in spatele cockpitului, lanseaza-te in aventura. Apara-te de inamici cu lansatoarele de piroane ale micronavei Starfighter. Exploreaza planetele pe care le vizitezi cu rucsacul cu propulsie al Mandalorianului si foloseste pistolul sau explozor pentru a te proteja. O galaxie plina de aventuri distractive te asteapta! 

Fa-le cunostinta celor mici cu seturile LEGO® Star Wars™ cu Micronava de lupta Starfighter N-1 a Mandalorianului (75363). Acest model la microscara din caramizi LEGO, de constructie rapida, contine un cockpit deschis pentru minifigurina LEGO Mandalorian si spatiu pentru figurina LEGO Grogu, plus 2 lansatoare de piroane. Mandalorianul are un pistol explozor si un rucsac cu propulsie pentru a inspira joaca de actiune. Un cadou grozav oricand pentru copiii de 6 ani si mai mari, aceasta jucarie de constructie se combina perfect cu alte seturi LEGO cu Micronave de lupta Star Wars pentru posibilitati suplimentare de joaca. LEGO Builder Ofera-i copilului tau o aventura de constructie usoara si intuitiva cu aplicatia LEGO Builder. In aplicatie, acesta poate apropia si roti o versiune 3D a modelului pe care il construieste, isi poate monitoriza progresul si nu numai. O galaxie a creativitatii LEGO Group recreeaza nave spatiale, vehicule, locatii si personaje emblematice din universul Star Wars inca din 1999. Exploreaza gama populara pentru a descoperi alte jucarii de constructie care incanta fanii de toate varstele. 

Numarul pieselor din cutie: 88
Numarul minifigurinelor din set: 2
Varsta recomandata: 6 ani +

Fie ca esti fan capitanul Phasma, Han Solo, Printesa Leia, Yoda, Luke Skywalker, Chewbacca, Artoo, Stormtrooper, Boba Fett, Darth Maul, Darth Vader, Obi-Wan Kenobi, Rey sau R2-D2, seturile LEGO® Star Wars™ te provoaca sa reconstitui scene grozave de lupta galactica!

Tine la distanta dusmanii, creeaza si pregateste terenul pentru distractia LEGO® “Razboiul Stelelor”!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.