<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Super Heroes - Avionul X-Jet al lui X-Men (76281)

Produs exclusiv online
449,99 lei
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N01076281_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Sau plateste prin:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017590318
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Super Heroes
  • Interese: Supereroi, Vehicule
  • Varsta recomandata: 8 - 9 ani, 9 - 10 ani, 10 - 11 ani, 11 - 12 ani
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 29 x 27 x 8 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.60 kg

Wolverine, Ciclopul, Rogue si Magneto se lanseaza in aventuri la bordul avionului X-Jet, asa cum se intampla in serialul TV al Marvel Studios X-Men ’97.

Wolverine, Ciclopul, Rogue si Magneto patrund in cele doua carlingi ale Avionului X-Jet al X-Men si se lanseaza intr-o noua aventura! Cu 2 lansatoare de piroane pe fiecare parte a avionului si 2 arme cu arc sub aripi, poti lansa proiectile spre orice inamic intalnit in timpul misiunii. Scaneaza ca sa identifici atacuri lansate de sub tine. Daca apar confruntari, deschide cutiile de stocare ca sa scoti mai multa munitie si ghearele lui Wolverine!

LEGO® Marvel Avionul X-Jet al X-Men (76281) este cel mai tare mijloc de transport pentru fanii avioanelor super cool, ai jucariilor de constructie LEGO Marvel si ai serialului TV al Marvel Studios X-Men ’97. Daca esti in cautarea unor jucarii de constructie LEGO Marvel populare pentru copii de 8+ ani, avionul X-Jet al X-Men este cadoul perfect care sa le ridice statutul de supereroi la noi inaltimi. Acest kit de constructie cu avion spectaculos, bazat pe aparatul X-Jet din X-Men ’97, va inspira nenumarate aventuri la mare inaltime cu minifigurinele Ciclopul, Rogue, Magneto si Wolverine. Jucaria de actiune construibila are doua carlingi, cu spatiu pentru 4 minifigurine, 2 lansatoare de piroane pe ambele laturi ale avionului si 2 arme cu arc sub aripi. Modelul construibil include si 2 containere detasabile in care copiii pot depozita piroanele de rezerva si ghearele lungi ale lui Wolverine atunci cand nu sunt atasate la minifigurina. Pentru mai multa distractie digitala, constructorii pot apropia si roti modelele in 3D si-si pot monitoriza progresul folosind aplicatia interesanta si intuitiva LEGO Builder.

Numarul pieselor din cutie: 359
Numarul minifigurinelor incluse: 4

LEGO® Marvel Super Heroes ii da posibilitatea copilului tau sa se intalneasca cu eroii preferati sau raufacatorii. Isi va dezvolta imaginatia, abilitatile constructive cu ajutorul universului super eroilor mult indragiti.
Jocul nu se termina niciodata cu seturile LEGO® Marvel Super Heroes!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.