<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Super Mario - Set de extindere Picnic la casa lui Mario (71422)

194,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00071422_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017415741
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Super Mario
  • Interese: Gaming
  • Varsta recomandata: 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 ani +
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 26 x 6 x 19 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.32 kg

Copiii pot crea un nivel distractiv si se pot bucura de joaca creativa acasa la Mario cu acest minunat Set de extindere LEGO® Super Mario™.

Hai acasa la Mario pentru un picnic cu Yoshi galben! Savureaza fursecuri din cosulet, apoi foloseste masa de picnic drept poarta pentru un meci de hochei. Sari in barca si vasleste pana prinzi peste. Uda legumele din gradina. Apoi intra in casa si bucura-te de un binemeritat pui de somn.

Copiii pot crea un nivel plin de distractie cu acest grozav Set de extindere LEGO® Super Mario™ Picnic la casa lui Mario (71422). Casa si gradina detaliate din caramizi ofera optiuni bogate de joaca pe roluri si modalitati pentru jucatori de a castiga monede digitale cu figurinele lor interactive LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ sau LEGO® Peach™ (neincluse). Saluta-l pe Yoshi galben, dormi pe pat, „mananca” fursecuri din cosuletul de picnic, „uda” legumele din gradina, joaca hochei sau mergi cu barca la pescuit. Nota: pentru joaca interactiva este necesar unul din seturile de baza 71360, 71387 sau 71403. Cadou excelent Acest set de joaca si de colectie este un cadou minunat pentru copiii de 6 ani si mai mari carora le place sa fie in pas cu ultimele trenduri. Descarca aplicatia LEGO Super Mario pentru instructiuni de constructie, sugestii si alte lucruri interesante care vor intensifica experienta creativa a copiilor. Posibilitati nesfarsite Seturile de baza si Seturile de extindere LEGO Super Mario permit fanilor sa extinda, sa reconstruiasca si sa creeze niveluri unice pentru ore intregi de joaca cu colectare de monede.

Numarul pieselor din cutie: 259
Varsta recomandata: 6 ani +

Perfecte pentru competitii distractive cu prietenii sau joaca individuala, seturile de constructie LEGO® Super Mario aduc in lumea reala un personaj indragit. Setul de baza, seturile de extindere si pachetele de puteri vor stimula creativitatea copiilor.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.