<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Technic - Autogunoiera Mack® LR Electric (42167)

179,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00042167_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017583525
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Technic
  • Interese: Masini, Vehicule
  • Varsta recomandata: 8 - 9 ani, 9 - 10 ani, 10 - 11 ani, 11 - 12 ani
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 36 x 20 x 7 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.70 kg

Jucaria LEGO® Technic Autogunoiera Mack® LR Electric Garbage pentru copiii care adora vehiculele cu miscari si functii realiste.

Ajuta la mentinerea curateniei in oras cu LEGO® Technic Autogunoiera Mack® LR Electric. Camionul Mack din lumea reala este alimentat electric, fiind un mod mai verde de a aduna gunoiul. Esti gata sa testezi acest model? Deschide usile pentru a intra in cabina operatorului care directioneaza camionul in pozitia corespunzatoare. Foloseste incarcatorul lateral pentru a prinde, ridica si rasturna tomberoanele de gunoi, apoi porneste spre urmatoarea oprire.

Inspira copiii pasionati de vehicule sa se gandeasca la energia verde si sa pastreze curatenia orasului cu jucaria LEGO® Technic Autogunoiera Mack® LR Electric (42166) pentru baietii si fetele de 8+ ani. Acest camion de reciclare este inspirat de ultramoderna autogunoiera electrica Mack si include miscari si dotari realiste. Dupa ce construiesc modelul, copiii se pot bucura de joaca creativa in care exploreaza ce poate face camionul. Usile se deschid, iar copiii pot folosi mecanismul de deasupra cabinei pentru a dirija camionul in directia corespunzatoare. Asemenea vehiculului real, acest model include un incarcator lateral pentru a prinde, ridica si rasturna tomberoanele de gunoi. Copiii pot interpreta pe roluri diverse scene in care transporta gunoiul si-l descarca. Setul include tomberoane de gunoi si elemente reprezentand gunoi pentru a incuraja joaca fantezista. Seturile de constructie LEGO Technic contin functii realiste care-i introduc pe micii constructori LEGO in lumea ingineriei. Ofera copiilor o aventura de constructie plina de satisfactii cu aplicatia LEGO Builder. In aplicatie, copiii pot apropia si roti modelele in 3D si-si pot monitoriza progresul.

Numarul pieselor din cutie: 503

Seturile LEGO® Technic™ ofera o provocare chiar si pentru constructorii experimentati LEGO®. Dedicate tuturor pasionatilor de vehicule, piesele alcatuiesc pana si cele mai complexe componente mecanice, de la cutiile de viteze, motoare pana la sistemele de directie, ca in realitate.

Cumpara acest produs si primesti urmatorul cadou:

CADOU - Sapca LEGO® Hidden | in limita stocului disponibil
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.