<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Technic - Batman Batcycle (42155)

279,99 lei
Ridica din magazin
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

lun, 22 apr - mar, 23 apr
Cod: N00042155_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017424750
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Technic
  • Interese: Vehicule
  • Varsta recomandata: 9 - 10 ani, 10 - 12 ani, 12 ani +, 14 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 39 x 27 x 8 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.85 kg

Construieste motocicleta lui Batman din filmul BATMAN cu modelul LEGO® Technic BATCYCLE™, ce include directie, suspensie si motor H4 cu transmisie prin lant.

Protejeaza strazile ORASULUI GOTHAM cu LEGO® Technic BATMAN – BATMOBILE™. Surprinde spiritul unui legendar justitiar pe cand asamblezi dotarile autentice, precum mecanismul de directie, suspensia si transmisia prin lant care conecteaza motorul cu roata din spate. Recreeaza momentele tale favorite din Batman™. Apoi foloseste stativul pentru a-ti etala modelul si a aduce in casa ta o parte din magia filmului.

Provoaca fanii Batman™ de 9 ani si mai mari sa construiasca emblematica motocicleta a lui Batman, in format LEGO® Technic. Inspirata de filmul din 2022 BATMAN, aceasta jucarie LEGO Technic BATMAN – BATCYCLE™ (42155) este plina de dotari atragatoare. Copiii vor adora sa asambleze toate componentele acestui model la scara autentic, inainte sa inceapa sa recreeze scenele favorite din film. Dotarile includ directie, suspensie si o transmisie prin lant care conecteaza motorul H4 cu roata din spate. Exista si un picior de sprijin cu ajutorul caruia copiii pot etala modelul de colectie. Un ghid de constructie pentru supereroi Pregateste-te pentru o aventura de constructie usoara si intuitiva cu aplicatia LEGO Builder. In aplicatie, poti apropia si roti modelele in 3D, poti salva seturi si iti poti monitoriza progresul. O minunata introducere in inginerie Modelele de constructie LEGO Technic prezinta miscari si mecanisme realiste care initiaza constructorii LEGO in universul ingineriei intr-un mod accesibil si realist.

Numarul pieselor din cutie: 641
Varsta recomandata: 9 ani +

Seturile LEGO® Technic™ ofera o provocare chiar si pentru constructorii experimentati LEGO®. Dedicate tuturor pasionatilor de vehicule, piesele alcatuiesc pana si cele mai complexe componente mecanice, de la cutiile de viteze, motoare pana la sistemele de directie, ca in realitate.

Cumpara acest produs si primesti urmatorul cadou:

CADOU - Sapca LEGO® Hidden | in limita stocului disponibil
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.