<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Technic - Buldozer de mare capacitate (42163)

49,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00042163_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017560717
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Technic
  • Interese: Masini, Vehicule
  • Varsta recomandata: 7 - 8 ani, 8 - 9 ani, 9 - 10 ani, 10 - 11 ani, 11 - 12 ani
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 15 x 13 x 5 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.15 kg

LEGO® Technic Buldozer de mare capacitate contine o lama mobila si este un cadou grozav pentru copiii care adora jucariile de constructie.

Sa trecem la treaba! Sunt multe de facut pe santier. Din fericire, exista LEGO® Technic Buldozer de mare capacitate. Distreaza-te construind buldozerul, apoi pune-l in miscare ca sa-i testezi senilele. Roteste elementul care ridica si coboara lama. Ce sarcini vei indeplini cu acest buldozer puternic?

Ofera un cadou micilor pasionati de vehicule cu setul LEGO® Technic Buldozer de mare capacitate (42163) pentru copii de 7+ ani care adora jucariile de constructie. Inspirat de buldozerele reale, modelul in nuante de galben capteaza imaginatia noilor constructori Technic, incurajand fetele si baietii sa dezvolte noi abilitati de constructie. Detaliile autentice includ senilele si lama, pe care copiii o pot ridica si cobori folosind elementul din partea de sus a buldozerului. Acest set este o idee grozava de cadou pentru copiii care adora vehiculele. Seturile de constructie LEGO Technic contin detalii realiste care-i introduc pe micii constructori LEGO in lumea ingineriei intr-un mod accesibil. Ofera copiilor o aventura de constructie distractiva cu aplicatia LEGO Builder, care le permite sa apropie si sa roteasca modelele in 3D si sa-si monitorizeze progresul.

Numarul pieselor din cutie: 195

Seturile LEGO Technic ofera o provocare chiar si pentru constructorii experimentati Lego. Dedicate baietilor pasionati de vehicule, piesele alcatuiesc pana si cele mai complexe componente mecanice, de la cutiile de viteze, motoare pana la sistemele de directie, ca in realitate.

Cumpara acest produs si primesti urmatorul cadou:

CADOU - Sapca LEGO® Hidden | in limita stocului disponibil
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.