<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Technic - John Deere 9700 Forage Harvester (42168)

229,99 lei
Ridica din magazin
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00042168_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017583532
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Technic
  • Interese: Masini, Vehicule
  • Varsta recomandata: 9 - 10 ani, 10 - 11 ani, 11 - 12 ani, 12 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 27 x 23 x 10 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.68 kg

Jucaria LEGO® Technic John Deere 9700 Forage Harvester pentru copii combina dotari realiste cu functii interesante.

Pentru o recolta eficienta la scara mare, ai nevoie de un utilaj puternic. Si nimic nu intrece in putere modelul Combinei de recoltat furaje John Deere 9700. Acum poti construi propria versiune LEGO®Technic a utilajului, incluzand si instrumentul de secerare frontal. Ridica, coboara si roteste capul de recoltat furaje ca sa imiti actiunile realizate de o masina de secerat porumb reala.

Copiii care adora echipamentul de ferma se vor bucura de multa joaca creativa cu setul LEGO® Technic John Deere 9700 Forage Harvester (42168) pentru fete si baieti de 9+ ani. Modelul este oferit in culorile clasice John Deere si include directia pe rotile din spate si un cap de recoltat furaje in fata, pe care copiii il pot ridica, cobori si roti pentru a reproduce actiunile unui utilaj real de secerare a porumbului. Acest set cu jucarie agricola este un cadou minunat de zi de nastere sau la o ocazie speciala pentru copiii care adora vehiculele agricole si joaca creativa. Seturile de constructie LEGO Technic contin detalii realiste care-i introduc pe micii constructori LEGO in lumea ingineriei intr-un mod accesibil. Ofera copiilor o aventura de constructie distractiva cu aplicatia LEGO Builder. In aplicatie, copiii pot apropia si roti modelele in 3D si-si pot monitoriza progresul.

Numarul pieselor din cutie: 559

Seturile LEGO® Technic™ ofera o provocare chiar si pentru constructorii experimentati LEGO®. Dedicate tuturor pasionatilor de vehicule, piesele alcatuiesc pana si cele mai complexe componente mecanice, de la cutiile de viteze, motoare pana la sistemele de directie, ca in realitate.

Cumpara acest produs si primesti urmatorul cadou:

CADOU - Sapca LEGO® Hidden | in limita stocului disponibil
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.