<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Technic - Masina de curse NEOM Mclaren Extrem E (42166)

139,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00042166_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017583518
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Technic
  • Interese: Masini, Vehicule
  • Varsta recomandata: 7 - 8 ani, 8 - 9 ani, 9 - 10 ani, 10 - 11 ani, 11 - 12 ani
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 27 x 15 x 8 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.40 kg

Inspira copiii sa exploreze lumea vehiculelor off-road Extreme E cu jucaria cu motor cu arc LEGO® Technic NEOM McLaren Extreme E Race Car

Esti gata de o cursa off-road? Masina de curse Extreme E NEOM McLaren este conceputa sa concureze in unele dintre cele mai indepartate zone ale planetei. Acum poti construi o replica LEGO® Technic a acestei uimitoare masini off-road ca sa descoperi ce poate face. Admira-i anvelopele robuste si foloseste functia cu resort pentru a lansa masina intr-o cursa de viteza. Apoi imagineaza-ti ca sarbatoresti pe podium, ca un adevarat pilot Extreme E!

Cauti un cadou interesant pentru copiii care adora masinile de curse? Aceasta masina cu motor cu arc pentru fete si baieti de 7+ ani ofera senzatii tari la fiecare curba. Mai intai, cei mici se bucura de constructia modelului LEGO® Technic NEOM McLaren Extreme E Race Car (42166). Dupa aceea e timpul sa foloseasca functia cu arc a masinii si sa se distreze concurand cu ea intr-o cursa. Aceasta masina de jucarie surprinde caracterul modelului din viata reala si include anvelope off-road robuste, o schema de culori atractive si logouri autentice ale partenerilor. Copiii vor adora sa-si imagineze atmosfera unei curse in parti indepartate ale lumii, exact cum o traieste un pilot adevarat de curse Extreme E. Acest set reprezinta un cadou amuzant de zi de nastere sau cu orice ocazie pentru copiii pasionati de vehicule si masini de jucarie. Seturile de constructie LEGO Technic contin detalii realiste care le ofera micilor constructori LEGO o introducere distractiva in lumea ingineriei. Ofera copiilor o aventura de constructie plina de satisfactii cu aplicatia LEGO Builder. In aplicatie, copiii pot apropia si roti modelele si-si pot monitoriza progresul.

Numarul pieselor din cutie: 252

Seturile LEGO® Technic™ ofera o provocare chiar si pentru constructorii experimentati LEGO®. Dedicate tuturor pasionatilor de vehicule, piesele alcatuiesc pana si cele mai complexe componente mecanice, de la cutiile de viteze, motoare pana la sistemele de directie, ca in realitate.

Cumpara acest produs si primesti urmatorul cadou:

CADOU - Sapca LEGO® Hidden | in limita stocului disponibil
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.