<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Technic - Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back (42165)

-14%
Valabilitate promotie:
15 apr 2024 - 06 mai 2024
Stoc Epuizat
Cod: N00042165_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017600864
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Technic
  • Interese: Masini, Vehicule
  • Varsta recomandata: 7 - 8 ani, 8 - 9 ani, 9 - 10 ani, 10 - 12 ani
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 27 x 15 x 10 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.41 kg

Pregateste-te sa concurezi ca un pilot campion cu setul LEGO® Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back. Distreaza-te construind toate detaliile realiste inspirate de masina reala, apoi testeaza-ti vehiculul. Foloseste functia cu arc pentru a o propulsa cu viteza. Vei incheia cursa printre primii, pentru un loc pe podium?

Setul LEGO® Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back are detalii realiste, fiind un cadou atractiv pentru copiii care adora jucariile pe tema sporturilor cu motor.

Ofera copiilor de 7+ ani un proiect palpitant cu masina de curse LEGO® Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back (42165). Acest set de constructie include detalii autentice, inspirate de masina reala, precum si o functie cu arc pentru cafetele si baietii sa propulseze masina in viteza, imaginandu-si ca sunt in pielea unui pilot campion. Vrei sa ai parte de momente speciale construind alaturi de micul tau fan al sporturilor cu motor? Distreaza-te alaturi de el asambland propria versiun e avansata cu ajutorul setului LEGO Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance (42171) pentru adulti (vandut separat), care completeaza de minune acest set. Astfel copiii si adultii au ocazia sa se bucure de procesul constructiei in acelasi timp. Seturile de constructie LEGO Technic contin detalii realiste care-i introduc pe micii constructori LEGO in lumea ingineriei intr-un mod accesibil. Copii se pot bucura de o aventura de constructie intuitiva cu aplicatia LEGO Builder, in care pot apropia si roti modelele in 3D, salva seturi si monitoriza propriul progres.

Numarul pieselor din cutie: 240

Seturile LEGO Technic ofera o provocare chiar si pentru constructorii experimentati Lego. Dedicate baietilor pasionati de vehicule, piesele alcatuiesc pana si cele mai complexe componente mecanice, de la cutiile de viteze, motoare pana la sistemele de directie, ca in realitate.

Cumpara acest produs si primesti urmatorul cadou:

CADOU - Sapca LEGO® Hidden | in limita stocului disponibil
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.