<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Technic - Nasa Mars Rover Perseverance (42158)

499,99 lei
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

joi, 25 apr - vin, 26 apr

Livrare in locker

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: T03042158_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Sau plateste prin:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017425184
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Technic
  • Interese: Spatiu, Vehicule
  • Varsta recomandata: 10 - 12 ani, 12 - 13 ani, 13 - 14 ani
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 38 x 12 x 26 cm
  • Greutate produs ambalat: 1.50 kg

Ofera ocazia copiilor sa invete despre misiunea NASA pe Marte in timp ce construiesc modelul LEGO® Technic NASA Mars Rover Perseverance, ce include o aplicatie de realitate augmentata.

Esti gata sa pornesti in misiune pe Marte? E timpul sa construiesti o replica a roverului NASA Perseverance si a elicopterului Ingenuity care il insoteste. Observa suspensia articulata care permite roverului sa strabata suprafete neregulate pe toate cele 6 roti. Testeaza sistemul avansat de directie cu 2 moduri si misca bratul roverului. Exploreaza in continuare cu aplicatia de realitate augmentata care dezvaluie detalii despre Marte, rover si misiunea acestuia.

Ofera copiilor o aventura memorabila in timp ce construiesc o versiune LEGO® Technic a roverului NASA Perseverance de pe Marte (42158). Acest proiect de constructie e perfect pentru copiii pasionati de stiinta si tehnologie si include o aplicatie de realitate augmentata prin care acestia descopera mai multe despre mediul martian si misiunea roverului. O calatorie spre Marte Acest model de jucarie are o multime de detalii care ii ajuta pe copii sa afle mai multe despre provocarile roverului NASA Perseverance si elicopterului Ingenuity care il insoteste. Roverul are un sistem de directie de 360° si un brat mobil, precum si suspensie articulata care permite vehiculului sa-si mentina tractiunea pe cele 6 roti pe suprafete neregulate. Alte detalii construibile sunt o sursa de alimentare, antene, camere de filmare si instrumente stiintifice. Instructiuni intuitive Cu aplicatia LEGO Builder, copilul tau va fi ghidat intr-o aventura de constructie intuitiva, pe parcursul careia va putea sa apropie si sa roteasca modelele in 3D, sa salveze seturi si sa-si monitorizeze progresul.

Numarul pieselor din cutie: 1132
Varsta recomandata: 10 ani +

Seturile LEGO® Technic™ ofera o provocare chiar si pentru constructorii experimentati LEGO®. Dedicate tuturor pasionatilor de vehicule, piesele alcatuiesc pana si cele mai complexe componente mecanice, de la cutiile de viteze, motoare pana la sistemele de directie, ca in realitate.

Cumpara acest produs si primesti urmatorul cadou:

CADOU - Sapca LEGO® Hidden | in limita stocului disponibil
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.