<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Technic - Naveta spatiala LT81 cu decolare si aterizare verticala (42181)

Nou
549,99 lei
Ridica din magazin
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

lun, 29 apr - vin, 3 mai
Cod: N00042181_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Sau plateste prin:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017584157
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Technic
  • Interese: Spatiu
  • Varsta recomandata: 10 - 11 ani, 11 - 12 ani, 12 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 46 x 29 x 14 cm
  • Greutate produs ambalat: 1.78 kg

Pregateste-te sa construiesti un nou viitor palpitant pe planete indepartate cu LEGO® Technic Naveta spatiala LT81 cu decolare si aterizare verticala. Roteste motoarele, inalta-te in aer si ridica trenul de aterizare. Apoi coboara gheara si prindecapsula in care se afla miniroverul spatial. Aceasta megamasinarie este vehiculul perfect pentru lumile viitorului.

Ofera pasionatilor de spatiu o aventura nemaipomenita cu aceasta jucarie de constructie futurista care contine un aparat de zbor spatial cu decolare si aterizare verticala, insotit de un minirover.

Pasionatii de spatiu se vor bucura de o constructie memorabila cu setul LEGO® Technic Naveta spatiala LT81 cu decolare si aterizare verticala (42181) pentru copiii de 10+ ani care adora jucariile cu vehicule de zbor spatiale. Acest model de nava spatiala futurista include o multime de elemente care trezesc curiozitatea copiilor pe cand acestia isi imagineaza misiuni interesante de transport catre planete indepartate. Setul contine o multime de dotari grozave, incluzand angrenaje care rotesc motoarele, extind si retrag trenul de aterizare si coboara gheara care prinde capsula incarcata cu miniroverul spatial. Exista si un maner deasupra modelului cu care micii fani ai spatiului pot face nava futurista sa zboare prin camera in timpul jocului. Pentru a duce aventurile spatiale intr-o noua dimensiune, acest set include si un element special de etansare pentru a putea fi combinat cu alte seturi LEGO pe tema spatiului compatibile (vandute separat). Iar cu aplicatia LEGO Builder copiii pot apropia si roti modelele in 3D pe masura ce le construiesc, pot salva seturi si monitoriza propriul progres.

Numarul pieselor din cutie: 1365

Seturile LEGO Technic ofera o provocare chiar si pentru constructorii experimentati Lego. Dedicate baietilor pasionati de vehicule, piesele alcatuiesc pana si cele mai complexe componente mecanice, de la cutiile de viteze, motoare pana la sistemele de directie, ca in realitate.

Cumpara acest produs si primesti urmatorul cadou:

CADOU - Sapca LEGO® Hidden | in limita stocului disponibil
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.