<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Technic - Yamaha MT-10 SP (42159)

Produs exclusiv online
1.169,99 lei
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

lun, 29 apr - vin, 3 mai
Cod: N00042159_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Sau plateste prin:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017425191
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Technic
  • Interese: Vehicule
  • Varsta recomandata: 18 ani +
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 58 x 9 x 38 cm
  • Greutate produs ambalat: 1.67 kg

Construieste o replica detaliata a motocicletei Yamaha MT-10 SP Hyper Naked. Bucura-te de un proiect captivant si obtine un model pretios pentru expus.

Patrunde in lumea motocicletelor hyper naked cu kitul de constructie pentru adulti LEGO® Technic Yamaha MT-10 SP. Modelul prezinta detalii autentice, inspirate de gama de referinta Hyper Naked a producatorului Yamaha, iar estetica minimalista aduce un omagiu stilului premium al versiunii din viata reala. Setul include si un suport pentru a-ti expune modelul si a-ti etala pasiunea pentru Yamaha.

Iata un proiect care va incanta fanii adulti ai motocicletelor. Modelul LEGO® Technic Yamaha MT-10 SP (42159) aduce un omagiu celei mai puternice motociclete Yamaha din categoria „hyper naked”. Stilul minimalist evidentiaza motorul cu 4 cilindri. Exploreaza aplicatia LEGO AR ca sa-ti vezi modelul prinzand viata. Detalii autentice Fiecare detaliu a fost luat in considerare pentru a crea acest model cat mai fidel versiunii reale a motocicletei Yamaha. Dotarile includ un motor cu 4 cilindri, transmisie cu 3 viteze si transmisie pe lant cu suspensie fata si spate functionala. Cutia de viteze include o toba de cuplare, furca de cuplare, inel de cuplare al manetei schimbatorului de viteze si o toba cu clichet. Modelul mai include si directie functionala prin semnale catre ghidon, un cric lateral si un stativ de expunere. Porneste motoarele Acest set face parte dintr-o colectie de kituri de constructie LEGO pentru adulti. Kitul poate fi un proiect pentru tine sau cadoul ideal pentru fanii motocicletelor si pasionatii de Yamaha, oferind o constructie plina de satisfactii a unui model detaliat de explorat.

Numarul pieselor din cutie: 1478
Varsta recomandata: 18 ani +

Seturile LEGO® Technic™ ofera o provocare chiar si pentru constructorii experimentati LEGO®. Dedicate tuturor pasionatilor de vehicule, piesele alcatuiesc pana si cele mai complexe componente mecanice, de la cutiile de viteze, motoare pana la sistemele de directie, ca in realitate.

Cumpara acest produs si primesti urmatorul cadou:

CADOU - Sapca LEGO® Hidden | in limita stocului disponibil
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.