<
  1. Carti
  2. /
  3. Carti pentru copii

Numerele, Montessori, Activitati matematice

Oferta exclusiv online
Stoc Epuizat
Cod: GM6498_001w
Share Notificare Stoc
  • GTIN: 9789731496498
  • Editura: Gama
  • Tip carte: Montessori
  • Brand: Gama
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Varsta: 3 - 4 ani, 4 - 5 ani, 5 - 6 ani, 6 - 7 ani

Caietul "Activitati matematice. Numerele" contine activitati de numarare, de scriere si de comparare a numerelor de la 1 la 100. Desi foloseste sisteme de reprezentare specifice metodei montessoriene, poate fi folosit de orice copil care isi doreste sa descopere intr-un mod atractiv si intuitiv tainele numeratiei ei.

Caietele din colectia "Activitati matematice Montessori" vin in completarea kitului Descopar cifrele Montessori, dar, desi folosesc sisteme de reprezentare specifice metodei montessoriene, pot fi folosite de orice copil care isi doreste sa descopere intr-un mod atractiv si intuitiv tainele numeratiei. Activitatile din acest caiet sunt diversificate, astfel incat copilul va putea face asocieri, va putea sa traseze cifre peste linia punctata, sa numere si sa scrie rezultatul corect in casute si multe altele.

Cu ajutorul acestei carti, copilul va invata numerele, iar exersand zi de zi, va reusi sa isi imbunatateasca capacitatea de concentrare, atentia si logica. Paginile sunt insotite de exemple, fie alb-negru, fie color, care ii vor stimula copilului dorinta de a invata. Caietul cu activitati este potrivit mai ales pentru copiii care abia invata numerele si care sunt usor distrasi de la asimilarea informatiilor.

Numar pagini: 24
Dimensiuni: 16.5 x 24 cm
Tip coperta: Necartonata
An aparitie: 2016

Citeste mai mult...
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.