<
  1. Jucarii
  2. /
  3. Papusi

Papusa Rainbow High Pacific Coast, Phaedra Westward, 578369

249,99 lei
Ridica din magazin
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

lun, 22 apr - mar, 23 apr
Cod: 578345EUC_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 035051578345
  • Brand: Rainbow High
  • Tip Produs: Papusa, Set
  • Colectie: Pacific Coast
  • Culoare: Multicolor
  • Pentru: Fete
  • Varsta recomandata: 3 - 4 ani, 4 - 5 ani, 5 - 6 ani, 6 - 7 ani, 7 - 8 ani
  • Dimensiuni produs ambalat: 34 x 9 x 31 cm

Rainbow High inspira creativitate. Fa cunostinta cu studentii de la Pacific Coast High, scoala de arte plastice, de elita, de pe coasta de vest.Aici zilele sunt insorite, iar cursurile sunt langa piscina.

Phaedra Westward are trasaturi superbe, parul frumos, lung, drept si cu suvite colorate, genele lungi si ochii sclipitori. Phaedra este imbracata in mov din cap pana in picioare. Phaedra Westward este o stea in devenire, construindu-si imperiul frumusetii doar cu ingrediente naturale si inspiratie de la plaja. Vine imbracata intr-un costum de baie dintr-o singura piesa cu imprimeu din piele de sarpe, cu fermoar auriu, sifon detasabil vopsit in gradient, sandale cu toc bloc din piele de sarpe mov, impreuna cu toate echipamentele esentiale pentru piscina. Phaedra este o fata de pe coasta de vest si este intotdeauna gata de distractie sub soare!

Fiecare pachet este un adevarat set de joaca ce contine papusa articulata in tinuta completa, accesorii tematice, de plaja, dar si o caracteristica bonus, picioare interschimbabile. Fiecare papusa vine cu o pereche de picioare interschimbabile care se fixeaza in genunchi si pot aluneca de la sandale la tocuri instantaneu. Acum Phaedra este pregatita pentru orice ocazie. (Pantofii cu toc inalt nu sunt inclusi in pachet, dar toti pantofii cu toc inalt ale papusilor Rainbow High se potrivesc si se pot schimba de la o papusa la cealalta).

Completeza-ti colectia de papusi Pacific Coast High colectionand toate cele 7 papusi Pacific Coast, combina tinutele si accesoriile papusilor: Finn Rosado, Bella Parker, Simone Summers, Harper Dune, Hali Capri, Margot De Perla, Phaedra Westward.

Pachetul include: Papusa Phaedra Westward in costum de baie mov, prosop de plaja, palarie de plaja, fusta detasabila, ochelari de soare, geanta de plaja, sandale, pieptan pentru par, picioare interschimbabile si stand pentru papusa.Recomandam spalarea si uscarea naturala a parului lung si bogat al papusii inainte ca acesta sa fie periat si coafat.
Dimensiune articol ambalat: 33 x 8 x 31 cm
Varsta recomandata: 3 ani +

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.