<
  1. Carti
  2. /
  3. Carti pentru oameni mari

Primul nazist. Erich Ludendorff, omul care l-a facut posibil pe Hitler, Will Brownell si Denise Drace-Brownell

Produs exclusiv online
35,99 lei
in stoc

Livrare

lun, 27 mar - mie, 29 mar
Cod: HU003044-1_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 9789735066956
  • Editura: Humanitas
  • Tip carte: Istorie
  • Brand: Humanitas
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Varsta: 18 ani +

Figura lui Erich Ludendorff este esentiala pentru a intelege cursul final al Primului Razboi Mondial si evolutia Germaniei in perioada interbelica. Fara Ludendorff la comanda armatelor si a imperiului, istoria ar fi luat-o pe alte cai, probabil mai pasnice, nazistii nu ar fi ajuns la putere si al Doilea Razboi Mondial nu ar mai fi avut loc. Acestea sunt tezele prezentate in volumul de fata, axat pe viata si faptele unuia dintre cei mai importanti comandanti militari ai secolului XX. Cartea aduce in fata pasionatilor de istorie argumente si analize, lasand loc interpretarilor si concluziilor personale ale cititorului. O lectura captivanta, placuta, lamuritoare.

„In decembrie 1937, cu putin timp inaintea inceperii celui de-al Doilea Razboi Mondial, in Germania aveau loc fastuoasele funeralii ale generalului Erich Ludendorff. Pe ultimul sau drum era insotit si de Hitler, intr-un gest de celebrare a optimismului nazist.

Onorurile au fost nenumarate. Revista Life afirma ca Ludendorff fusese magnific, iar pe frontispiciul ei se putea citi: «Germania il inmormanteaza pe cel mai mare general al Marelui Razboi»… Revista il mai numea pe Ludendorff «cel mai capabil general aparut in cursul razboiului mondial» si «egal, din punct de vedere militar, al lui Robert E. Lee».“ AUTORII

Numar pagini: 276
Dimensiuni: 20 x 13 cm
An aparitie: 2020
Autor: Will Brownell, Denise Drace-Brownell

Citeste mai mult...
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.