<
  1. Carti
  2. /
  3. Carti pentru oameni mari

Regulile seductiei, Sherrie Schneider, Ellen Fein

Produs exclusiv online
Stoc Epuizat
Cod: HU002062-6_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 9789735056582
  • Editura: Humanitas
  • Tip carte: Dezvoltare personala
  • Brand: Humanitas
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Varsta: 18 ani +

Regulile seductiei, Sherrie Schneider, Ellen Fein, traducere de Oana Vlad

„Regulile: nu doar o carte, un curent." - Time

Comentarii ale cititorilor pe www.amazon.com:

- Regulile ar trebui sa devina o lectura obligatorie pentru toate fetele care urmeaza sa implineasca 16 ani.

- Cartea aceasta da rezultate... E in raspar cu comportamentul feminin portretizat in cultura populara, dar adevarul este ca nici un barbat nu-si doreste o femeie usor de obtinut.

- Femeilor nu le plac regulile, insa, daca nu vrei sa-ti pierzi vremea cu barbati al caror unic interes este sa te aduca in patul lor, ai nevoie de aceasta carte!

- Imi plac toate cartile cu Reguli ale acestor autoare. Sunt unice, si cred ca cele doua doamne au spart tiparele genului.

- Regulile m-au incurajat sa devin o persoana sigura pe ea, activa, fericita, cultivata, care nu se multumeste sa stea langa telefon, asteptandu-l sa sune. Nimeni nu pretuieste ceva dobandit prea usor, asta e tot.

- Sta in firea lucrurilor... asa sunt facuti barbatii si femeile. La inceput n-am fost deloc sigura ca trebuie sa le folosesc. Sunt o tipa care a reusit in viata, instruita si dedicata carierei, insa Regulile au dat rezultat in cazul meu si am avut maximum de succes la intalniri cand le-am folosit.

- Da, Regulile sunt ultrademodate si sunt extrem de iritante si deprimante pentru orice om cu o viziune feminista ori postmoderna, dar am descoperit ca au o oarece dimensiune eliberatoare. Si o sa incerc cateva, asa, ca sa-mi fac cheful.

- A fost o bucurie sa citesc aceasta carte. Mi-a placut pentru ca le invata concret pe fete cum sa aiba o relatie fara sa se transforme in lipitorile prietenilor lor...

- Am rasfoit cartea din plictiseala... si am fost uluit. Ce m-a socat este precizia cu care defineste o serie de lucruri de baza privind intalnirile si barbatii.

- Excelenta carte. Mi-am dorit s-o fi citit acum 25-30 de ani.

SHERRIE SCHNEIDER este scriitoare si traieste in New Jersey. ELLEN FEIN a absolvit Universitatea din New York, are doi copii si locuieste in Long Island. Nimic neobisnuit in viata lor inainte ca The Rules sa le aduca, pe neasteptate, celebritatea... Cele doua autoare au publicat, in continuarea acestui bestseller international, si alte carti cu Reguli, dar nici una nu a avut un succes la fel de mare ca al celei dintai.

ELLEN FEIN a absolvit Universitatea din New York, are doi copii si locuieste in Long Island. SHERRIE SCHNEIDER este scriitoare si traieste in New Jersey. Nimic neobisnuit in viata lor inainte ca The Rules sa le aduca, pe neasteptate, celebritatea... Cele doua autoare au publicat, in continuarea acestui bestseller international, si alte carti cu Reguli, dar nici una nu a avut un succes la fel de mare ca al celei dintai.

Numar pagini:144;
Dimensiuni:13 x 20cm;
Tip coperta:Necartonata;
An aparitie:2017;
Autor:Sherrie Schneider, Ellen Fein;

Citeste mai mult...
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.