<
  1. Jucarii
  2. /
  3. Figurine

Set de joaca cu mini figurine si camion, Paw Patrol, 20135678

29,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai
Cod: S01012879_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 778988412879
  • Culoare: Multicolor
  • Brand: Paw Patrol
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Varsta recomandata: 3 - 4 ani, 4 - 5 ani, 5 - 6 ani, 6 - 7 ani, 7 - 8 ani
  • Dimensiuni produs ambalat: 7 x 7 x 10 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.09 kg

Creeaza-ti propriile aventuri la drumul liber cu figurinele Patrula Catelusilor (PAW Patrol) Big Truck Pups. Fiecare figurina de actiune de colectie este un mini pui de 5,1 cm inaltime ce vine intr-un container Big Rig Truck – este o surpriza, vei vrea sa descoperi cine se afla inauntru.

Deschide remorca camionului pentru a afla care este puiul tau misterios intr-o ipostaza dinamica de actiune. Odata ce ai descoperit noua ta figurina minunata, foloseste containerul Big Rig Truck pentru a juca toate misiunile tale interesante Big Truck Pup sau depoziteaza-ti figurina in containerul reutilizabil pana cand esti gata sa te joci din nou. Ai sase pui Big Truck de colectionat si ii poti gasi pe Chase, Marshall, Skye, Rocky, Rubble sau Zuma.

Adauga-i pe toti in colectia ta (fiecare se vinde separat). Jucariile, mini-figurinele, figurinele de actiune, masinile de jucarie, seturile de joaca si animalele de plus Patrula Catelusilor sunt jucariile perfecte pentru baietii si fetele incepand cu varsta de 3 ani, asa ca ia acasa mini distractia Big Truck cu mini figurinele Patrula Catelusilor Big Truck Pups.

Dimensiune articol ambalat: 6.67 x 6.67 x 10 cm
Varsta recomandata: 3 ani +

Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.